Vi lyckades!

Ulla Vornanen

Namn: Ulla Vornanen

Startvikt: 74kg

Nuvarande vikt: 64kg

Supporter: Jonna Hakola

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olen kokeillut useita eri laihdutusmenetelmiä. Sain painoni putoamaan, mutta kilot tulivat aina takaisin. Viime kesän alussa sain tarmonpuuskan ja näin Cambridge mainoksen. Varasin heti tapaamisen Cambridge valmentajan kanssa.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Laihdutuksen aloitus on hirveän tärkeä. Valmentajan kannustava ote auttaa motivoitumaan. Selkeiden ohjeiden avulla oli helppo lähteä toteuttamaan omaa laihdutusmatkaa.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Valmentajan tapaaminen on ollut minulle tärkeää. Vaikka välillä on tullut repsahdettua tai elämä on ollut stressaavaa, valmentajan iloisuus ja positiivinen usko lahdutukseen on auttanut motivaation taas nousemaan. Hyvän makuiset tuotteet on innostanut syömään niitä ohjeiden mukaan.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Jaksan paljon paremmin. Nautin, kun vaatteet näyttävät hyvältä päälläni. Parasta kuitenkin on, kun jaksan touhuta lastenlasteni kanssa.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen voimaantunut ja uskon, että muutokset ovat mahdollisia. Olen oppinut myös pitkäjänteisyyttä ja ettei muutokset kaadu retkahdukseen.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Tiesin, että paino välillä vaihtelee ja voi jumittua joksikin aikaa. Tämä oli välillä turhauttavaa, mutta Jonnan ymmärrys ja esittämät faktat laihdutuksesta potkivat minua eteenpäin.

Olen niin vakuuttunut tämän ohjelman toimivuudesta ja koska itsekin haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin , kouluttauduin neuvojaksi Cambridge ohjelmalle ☺️

Tillbaka