Vi lyckades!

Teija Ollila

Namn: Teija Ollila

Startvikt: 66kg

Nuvarande vikt: 52kg

Supporter: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olen aina ollut pienikokoinen eikä painon kanssa ole ollut ongelmia. Muutamia vuosia sitten työterveystarkastuksessa sain kuulla, että olen lievästi ylipainoinen ja tämä sana ylipainoinen, sai minut ajattelemaan ruokailutottumuksiani. Ikääntyessä tulee myös terveydellisiä ongelmia ja sekin vaikutti asiaan.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Olen ollut erittäin tyytyväinen ohjelmaan, koska muutoksia alkoi näkymään jo varhaisessa vaiheessa. Siirryttyäni Pauliinan valmennukseen olen entistäkin tyytyväisempi saavutukseeni ja pudottamaani painooni.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Olen kokeillut muutamia, mutta en ole saanut toivomaani pysyvää muutosta aikaan. Laihdutuskuurin tai -ohjelman päätyttyä, olen palannut vanhoihin huonoihin tottumuksiin ja pudottamani paino on tullut tuplaten takaisin.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen energisempi, virkeämpi ja nukun paremmin. Terveydelliset vaivat eivät enää vaivaa. Olo on kaikin puolin hyvä ja iso kiitos menee Pauliinalle.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Nyt ruokarytmini on säännöllisempää, osaan noudattaa lautasmallia ja herkutellakin saa kohtuudella. Mistään ei tarvitse luopua.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Ei varsinaisesti mitään, paitsi toisten ihmisten kommentteja siitä, ettei tämä toimi ja että pudotettu paino tulee tuplaten takaisin, mutta toisin on käynyt. Olen pysynyt tavoitepainossani ja olen siihen erittäin tyytyväinen.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Aloitin laihdutukseni toisella valmentajalla, mutta hän lopetti yllättäen ja laihduttaminen jäi kesken. Pikkuhiljaa vanhat tottumukset tulivat takaisin ja painoni alkoi nousta. Sitten näin Pauliinan ilmoituksen lehdessä, otin häneen yhteyttä ja varasin ajan. Pauliinan asiantuntevalla ja kokonaisvaltaisella opas​tuksella, ohjauksella ja sparrauksella olen päässyt tavoitepainooni ja pysynyt siinä.

Tillbaka