Vi lyckades!

Suvi Johansson

Namn: Suvi Johansson

Startvikt: 88kg

Nuvarande vikt: 68kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Syksyllä 2018 helteisen kesän jälkeen, kun oli aika vetää farkut jalkaan ja ne kiristivät ja puristivat päätin, että nyt on taas tehtävä jotain.
Työkaverini oli laihduttanut Cambridge ohjelmalla aiemmin ja hallinnut painoaan jo jonkin aikaa onnistuneesti. Joten marraskuussa 2018 varasin valmentajalle aloitus ajan.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Cambridge ohjelmalla on ollut helppoa laihduttaa, koska alussa ei tarvi miettiä mitä syö. Ottaa vaan aterian korvikkeet ja noudattaa ohjeita, niin paino tippuu varmasti ja nopeasti. Painon nopea tippuminen on motivoinut jatkamaan.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Olen viime vuosien aikana laihduttanut muilla keinoilla kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla paino tippui 8 kg, mutta aika pian palasin vanhoihin ruokailu ja herkuttelu tottumuksiin ja paino nousi nopeasti takaisin.
Cambridge ohjelmaan kuuluu valmennus ja tuki joka jatkuu myös painonhallinnan aikana ja uskon sen auttavan siinä, että myös painonhallinta onnistuu. Tavataan oikeaa ihmistä eikä vain persoonottomasti ole käytössä esim. netti valmentaja.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Koen oloni virkeämmäksi ja liikkuminen kuten juoksu on helpompaa. On huomattavasti miellyttävämpää katsoa itseä peilistä ja pukeutua istuvampiin vaatteisiin.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Jaksan myös perheen arjen pyöritystä paremmin, kun olo on virkeä eikä ole tarvetta käpertyä sohvalle viltin alle ruuan päälle.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa? Olin todella hämmästynyt kuinka suuren eron 20 kg:n painonpudotus saa aikaan ulkoisesti että sisäisesti.

Tillbaka