Vi lyckades!

Sirpa Mönkkönen

Namn: Sirpa Aliisa Mönkkönen

Startvikt: 81kg

Nuvarande vikt: 70kg

Supporter: Jonna Hakola

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Vaatteet alkoi olemaan tiukkoja, mikään ei enää näyttänyt hyvälle päällä ,kävely oli raskasta, oli verenpainetta. Ja ajattelin että kohta on myös sokeriarvot  koholla jos en tee asialle jotakin. Eli terveys ja jaksaminen oli syyt tehdä jotain.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Erittäin helppona. Selkeät ohjeet, riitti että noudatti niitä. Ei tarvinnut laskea kaloreita vaikka sai syödä myös normaalia ruokaa.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Olen laihduttanut joskus Painonvartijoissa.Siellä laskettiin pisteitä mutta tässä Cambridge ohjelmassa saa syödä ihan normaalisti Cambridge ohjelman mukaan. Minulle oli tosi helppo ja selkeä juttu. Myös valmentajan ohjeet ja tuki ovat tässä erittäin tärkeä juttu.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen paljon energisempi ja jaksan touhuta aamusta iltaan. Olen saanut verenpainelääkityksen pois. Ja mikä ihaninta ,saa ostaa uusia vaatteita jotka istuu hyvin päälle ja näyttää hyvälle.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Jaksan paljon paremmin, fyysisesti ja henkisesti.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Ei laihdutuksen aikana vaan kyllähän painonhallinnan opettelu vie aikaa. Onneksi Cambridgelle on helppo palata korjaamaan tilanne silloin kuin sen tarve on. Muutaman viikon ohjelma riittää korjaamaan tilanteen. Ja on huippua että laihdutuksenkin jälkeen meistä asiakkaista huolehditaan ettei tarvitse yksin tuskailla jos on painonhallinnan kanssa ongelmia.

Muuta lisättävää:

Kahta en vaihda: Aamu kahvia ja Cambridge ohjelmaa:)

Tillbaka