Vi lyckades!

Sari Olin

Namn: Sari Olin

Startvikt: kg

Nuvarande vikt: kg

Supporter:

“Olin jo pitkään ollut tyytymätön omaan ulkonäkööni. Paino oli noussut parin viimeisen vuoden aikana. Voin kokoajan huonosti ja vaikka mitä kokeilin, se ei auttanut. Ajattelin, että koska olen laihduttanut  ennenkin osaan tehdä tämän itsekin. Alitajunnassa pyöri kuitenkin ajatus, voi kun olisi vielä Painonvartijat Suomessa, pääsisin ryhmään. Kokeilin monia eri netin laihdutusryhmiä, mutta omalla kohdalla ne eivät tuottaneet tulosta, vaikka miten punnasin ja laskin kaloreita. Päässäni vain pyöri ajatus, kun vain olisi joku ryhmä.

Kesäkuussa 2017 istuin taas aamusella kännykkä kourassa ja etsin epätoivoisesti laihdutusvinkkejä. Silloin näin, että lähellä kotia toimii Laihduttamo. Siellä olisi tarjolla henkilökohtaista valmennusta ja mahdollisesti syksymmällä voisi olla ryhmiäkin tarjolla. Laihduttamossa on Cambridge -ohjelma ja luetteuani siitä lisää, halusin osallistua ohjelmaan. Heinäkuun 6. päivä astuin Laihduttamon ovesta sisään ja siitä alkoi yksi elämäni parhammaista vaiheista. Helena Kinnunen oli vastassa ja otti minut lämmöllä vastaan. Sain painoa pudotettu  noin 5kk aikana 15,2 kg

Tuo aika ei ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Paino heilui edestakaisin ja se oli todella turhauttavaa. Olisin lyönyt hanskat tiskiin helpostikin ilman Helenaa. Helena jaksoi tsempata ja selittää, että paino ei putoa tasaisesti. Uskoin Helenaan ja päätin jatkaa samalla menolla eteenpäin. Jos uskoo itsekin, onnistuu varmemmin.

Aloittaessani päätin, että nyt kilot lähtevät. Uskon, että Helenakin huomasi päättäväisyyteni. Ilman Helenaa en olisi tähän pystynyt, tiedän sen varmasti. Olen iloinen ja onnellinen, voin hyvin. Kiitos Helena ja Cambridge.” 

Tillbaka