Vi lyckades!

Sari Luukkonen

Namn: Sari Luukkonen

Startvikt: 99kg

Nuvarande vikt: 69kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olin työkaverini, jota en ollut tavannut vähään aikaan, kanssa työmatkalla keväällä 2018. Hän oli hoikistunut todella paljon ja kertoi olevansa Cambridge -valmennuksessa. Juttelimme ohjelmasta ja hänen kokemuksistaan lähes koko puolentoista tunnin kotimatkan ajan. Kotiin päästyäni varasin saman tien aloitusajan maanantaiksi 26.3.2018 valmentajalleni Lauralle.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Koin laihdutuksen paljon ennakko-odotuksiani helpompana. Aloitin tasolta 1 ja kävin kaikki tasot läpi. En kokenut  missään vaiheessa vaikeuksia tai huonoa oloa, päinvastoin olo oli erinomainen koko ajan. Kun päätös laihdutuksesta oli tehty, oli siinä helppo pysyä.
Cambridge tuotteet olivat myös hyviä ja niistä löytyi nopeasti omat suosikit.

Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

En ole laihduttanut koskaan aikaisemmin.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Liikkuminen on tullut helpommaksi kuin aiemmin, vaikka en ollut sitä ennenkään erityisen vaikeaksi kokenut. Nyt kevyempänä eron kyllä huomaa, kun enää en hengästy niin helposti ja esimerkiksi portaita jaksaa nousta paremmin.
Veriarvot ovat myös parantuneet muuttuneen ruokavalion myötä.
Vaatteiden hankkiminen on paljon hauskempaa kuin ennen, koska nyt pystyn ostamaan niitä vaatteita, joista pidän eikä tarvitse tyytyä vain niihin, joista löytyy sopiva koko.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Syön säännöllisesti pitäen kiinni ateriarytmistä eikä mielitekoja aterioiden välillä ole. Kasvikset ovat nyt automaattisesti mukana aterioilla lautasmallin mukaisesti. Herkuttelu on myös mukana elämässä, mutta se rajoittuu vain “herkkupäiviin” eikä jatku pidemmäksi ajaksi.
Ajatus ruuasta on muuttunut niin, että se on polttoainetta ja energianlähde eikä esimerkiksi itsensä palkitsemisen väline.
Itsetunto on myös parantunut laihtumisen myötä.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Laihdutus sujui suunnitelman mukaan. En osannut odottaa, että ohjelma olisi näin helppo ja vaivaton. Tavoitteeseen pääsin jopa hiukan etuajassa.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Tavoite täyttyi 10.9.2018 eli aikaa laihdutukseen kului vajaa kuusi kuukautta. Nyt harjoittelen tavoitepainon pitämistä valmentajani Lauran valvovien silmien alla.

Muuta lisättävää:

Iso kiitos Lauralle mahtavasta tuesta ja kannustuksesta sekä arvokkaista neuvoista ja vinkeistä! Jo tieto siitä, että apu on soiton tai viestin päässä, on ollut tärkeää. Yksin en varmasti olisi onnistunut.
Suuri kiitos kuuluu myös työkaverilleni, joka sysäsi laihdutukseni liikkeelle kertomalla ohjelmasta ja erityisesti omista kokemuksistaan. Suuri kiitos kuuluu myös toiselle ystävälleni, jonka vertaistuki on ollut korvaamatonta. Tiedätte keitä olette 🙂
Kiitos myös kaikille muille hengessä mukana olleille.

Tillbaka