Vi lyckades!

Salla Husu

Namn: Salla Husu

Startvikt: 107kg

Nuvarande vikt: 93kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Päätin että nyt en enää osta isompia vaatteita. Tuntui että aina väsytti, eikä jaksanut lähteä lasten kanssa lenkille. Työ on fyysistä, harrastukset  ulkoilmassa ja omalla tavalla myös fyysisiä. Sitä turvautui herkästi vaan niiden tuomaan ulkoilmaan ja liikuntaan, eikä varsinaista suunnitelmallista liikuntaa ollut. Silti tuntui ettei jaksa samalla tavalla kuin ennen. 12v sitten olin loppumetreillä ensimmäistä raskautta ja silloin kerääntyi ensimmäisen kerran painoa reilusti. Sektion jälkeen toipuminen kesti. Sen jälkeen on operoitu ranteet, suonikohjuja, tullut toinen lapsi myös sektiolla, sappikivet poistettu, eli sairaslomia joiden aikana on ollut aikaa syödä kipuun ja siihen tylsistymiseen kun ei voi tehdä niitä normaaleja arkiaskareita, koska sattuu. Tekemisen puute onkin minulle se ongelma ja sorrun helposti napostelemaan esimerkiksi herkkuja. On ollut vaikeaa asettaa oma hyvinvointi ja jaksaminen etusijalle perheen ja kiireisen arjen pyörittämisen ohella.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Cambridgen avulla on minusta helppo laihduttaa. 3 ensimmäisen vaikean päivän jälkeen helpottaa.

Itse teen fyysistä maataloustyötä karjanhoitajana, aina ei riitä 3 pussia päivässä ja ykköstaso on välillä haasteellinen toteuttaa. Työ toisella paikkakunnalla on omanlainen haaste ruokien suhteen, ja usein aiemmin turvauduinkin vain leipään, kahviin ja jugurttiin, ai niin oli unohtua makea kahvileipä. Cambridgen valmiit pussit ovat helppoja, kulkee mukana minne vain, kunhan on vettä. Lisäksi lämpöiset/suolaiset ruuat tuo mukavasti jaksamista ja lämpöä talven viileillä keleillä.

Nopeasti häviää makean himo Cambridgen avulla joka on minulle se pahin synti. Huomaan myös vatsalaukun pienentyneen.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

En ole näin ohjatusti laihduttanut. Joku dieetti oli, jossa laskettiin kaloreita, mutta en kokenut kaloreiden laskemista mielekkääksi.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Jaksamista on tullut näin kevään tullessa hirveästi lisää. On helpompaa lähteä lenkille kun on “15 maitopurkkia”vähemmän repussa painoa. Positiivisen palautteen saa itselle nopeasti kun vaatteet alkavat jäädä suuriksi. Peilikuvakin alkaa miellyttää joka päivä enemmän. Notkeus löytyy ylimääräisten kilojen takaa. Työssä jaksaminen on lisääntynyt myös huomattavasti.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

En osaa sanoa, projekti jatkuu.

Laihdutin aiemmin 2019-2020 puolessa vuodessa n 24 kg Cambridgella, joten tiedän että tällä saan nopeasti ja helposti tulosta omassa kiireisessä arjessani. Kiloja kuitenkin alkoi hiipiä takaisin, koska palasin makeisiin kahvileipiin ja muihin herkkuihin. Tämä dietti ei tietenkään ole ainoa autuaaksi tekevä elämäntapamuutoksessa ja sen jälkeen on pystyttävä sisäistämään muutos myös arjessa, ruokarytmissä ja itsehillinnässä annoskokojen ja ruuan laadun suhteen.

Tillbaka