Vi lyckades!

Paula Posio

Namn: Paula Posio

Startvikt: 160kg

Nuvarande vikt: 88kg

Supporter: Pauliina Mulari

Nyt löytyy jopa vaatteita normaaleista kaupoista.

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   

Pelko terveydentilasta ja lääkityksen tulosta, jos ei tee terveytensä eteen mitään ja on sairaudet suvussa; diabetes ja verenpainetauti. Ainainen väsymys/saamattomuuden tunne, energian puute ja inho omasta peilikuvasta, katkonaiset/huonot yöunet, halu olla ja osallistua perheen kanssa yhdessä retkiin/reissuihin niin, että äitiä ei tarvitse aina odottaa ja auttaa liikkumisen suhteen. Tuttujen ihmisten onnistuminen Cambridgen avulla. Somessa ollut mainos ja alennus/etu tutustua tähän Cambridgeen.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Aluksi oli hieman nälkä, mutta kun oppi juomaan vettä ja syömään oikein ateriarytmin mukaan niin helpotti. Kun näkyviä tuloksia alkoi tulla, se motivoi jatkamaan tätä elämäntaparemontia.

Helpot/hyvät ohjeet/ohjelmat sekä huippu tuotteet. Valmentaja Pauliinan tsempit, kannustukset ja tuki mitä ihanampia ja viikon odotetuimpia tapaamisia. 

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Valmentajalta saatu tuki tärkeä, valmiit ateriat, selvät ohjeet ja ohjelmat, valmentajan tapaamiset sekä liikunta on lisääntynyt.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Ei enää polvikipuja ylipainon takia, paremmat yöunet, ei väsymystä, energisempi ja kevyempi olo, liikunta tullut osaksi elämää.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olo on energisempi ja mieli iloisempi sekä vireystaso ihan eri.  Ennen ei juuri tullut käveltyä tai retkeilyä, mutta nyt olemme perheen kanssa harrastaneet myös retkeilyä tuntureilla.

Jääkaapin sisältö on muuttunut, nyt löytyy salaattia, kurkkua, tomaattia ym. vihreää ja rasvaiset juustot on vaihtuneet kevyisiin. Olen oppinut nyt ateriarytmin ja oikeiden ruokien syömisen. Ennen söin vain aamupalan ja yhden ns. lämpimän ruuan ja siinä välissä tuli syötyä vaikka mitä herkkuja. Karkit ovat vähentyneet huomattavasti elämästä.

Nyt löytyy jopa vaatteita normaaleista kaupoista.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Yllätyin, kuinka helppoa oli noudattaa ohjeita ja kuinka nopeasti tuloksia alkoi tulla. Yllätys, kuinka hyvän makuisia 😋 tuotteet oli. Myös juhlat, lomat ym. “löysäilyt” on sallittu, kunhan muistaa palata heti takaisin ruotuun. 😉

Ruokavalio koki suuren muutoksen. Ennen en ollut syönyt kasviksia, vihanneksia, marjoja enkä juuri mitään muuta lihaa kuin naudan jauhelihaa. Nykyisin kasvikset, vihannekset, marjat sekä vähärasvainen liha ja broileri kuuluvat jokapäiväiseen elämään. Olen oppinut nyt syömään oikean kokoisia annoksia ja tiheämmin.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Laihdutuskokemuksiani: Aamupala on päivän tärkein ateria ja tärkeää on, että muistaa syödä vähän ja useammin päivässä kuin se, että syö vain aamupalan, sitten mitä kaikkea sattuu käden ulottuvilla olemaan eli ns. herkut ja ison päivällisen ja iltapalaksi taas jotain epäterveellistä, kuten grillimakkaraa, jäätelöä yms. Suklaata ei juuri tule syötyä niinkuin ennen ja nykyisin jopa pari palaa riittää tyydyttämään makeanhimon.

Vaatekaapin sisältö on mennyt kokonaan vaihtoon. Ennen vaatteiden koko oli jopa 60/XXXL ja nyt 42/44/M/L riippuen mallista. Ihmiset ovat sanoneet, että minua ei meinaa tunnistaa enää samaksi henkilöksi, että äänestä tulee mieleen tuttu henkilö. Olen kertonut saavuttaneeni tämän Cambridgen avulla.

ERITTÄIN SUURET KIITOKSET PARHAALLE VALMENTAJALLE PAULIINA MULARILLE❤️ Sinun tsempit, ohjeet ja tuki, niillä on yhdessä menty eteenpäin ja matka jatkuu vielä. Olet ihana🥰!

Alkupaino järkyttävä😟, mutta jo ensimmäisen viikon aikana paino putosi reilun 6 kg ja kolmen viikon kuluttua pääsimme mittaamaan kehonkoostumusarvot. Ne oli hurjia lukuja: maaliskuussa 2022 rasva% 55.4,  luusto-lihas% 20.3, viskeraalirasva 13 ja BMI 51.4. Paino tämän 3 viikon aikana tippui noin 10 kg. Maaliskuussa 2023 rasva% 36.3, luusto-lihas% 29, viskeraalirasva 9 ja BMI 31.4.

Jos olet miettinyt laihduttamista, voin suositella koko sydämellä kokeilemaan kuinka helppoa, kivaa ja tuloksia saavuttava tämä Cambridgen laihdutus on.

Perhe aluksi ihmetteli, kuinka vähällä ruualla/kaloreilla pärjää, mutta niistähän se tulos tuli. Osa ihmisistä ei enää tunnista kuka olen ja kyselevät, että oletko sinä Posion Paula ja mitä on tapahtunut, kun noin paljon olemus ym. muuttunut. Isännän mielestä, joopa joo, uudestaan ihastunut jne. rakkautta, romantiikkaa enempi, on se vaan niin ihana 😍 Vaikea ottaa vaan vastaan kehuja ja muuta, kun ei ole niihin juuri tottunut tai jotenkin kummasti tuntuu, että miksi minä niitä ansaitsen tai saan, no joopa joo taas…. no kyllähän isäntä on aina kannustanut ja sanonut kuinka ihana olen, mutta nyt tuntuu, että se on ihan hullaantunut takaisin 30 vuoden takaiseen aikaan. 

Tillbaka