Vi lyckades!

Nina Manninen

Namn: Nina Manninen

Startvikt: 87kg

Nuvarande vikt: 63kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Kilot olivat kertyneet pikkuhiljaa, ja jossain vaiheessa en enää halunnut käydä vaa’alla. Tiesin että painoa oli liikaa, mutta jotenkin en halunnut konkreettisesti nähdä vaa’an lukemaa. Minulla oli väsynyt ja tukala olo, ja olin alkanut inhota omaa peilikuvaani. Myös lähin perheeni jo huomautteli ulkomuodostani, ja oli huolissaan terveydestäni. Helena Ahti-Hallbergin esimerkin kannustamana aloin tutkia Cambridge-ohjelmaa, ja päätin kokeilla. Nyt oli viimeinen hetki tehdä jotain itseni hyväksi.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Heti alusta asti huomasin että tämä toimii. Laihduttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Selkeät ohjeet ja monipuoliset ateriakorvikkeet tukivat erinomaisesti laihdutusta. Ja tuloksia alkoi tulla pian. Olo oli pirteä eikä näläntunnetta ollut, ja paino putosi. Olin (ja olen edelleen) niin innostunut. Ohjelmaan mukaan lähteminen on ehdottomasti ollut elämäni parhain päätös.

Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista? 
Valmentajan mukanaolo kannustaa ja myös motivoi. Tuntuu että tätä et voi nyt mokata koska et ole tässä yksin. Sitoutumisesi on palkkio myös valmentajallesi hänen hyvästä työstään.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? 
Olen saanut terveyteni ja itsevarmuuteni takaisin, ja nykyään seison myös mielelläni peilin edessä. Minusta tuntuu että pystyn mihin vain. Rakastan uutta minua 😊

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Olo on energinen ja kaikin puolin hyvä. Kauppareissuilla mietin mitä ostan mutta tavallaan se nyt tulee luonnostaan. Valintojen tekeminen on helppoa, tulee selkärangasta. Eikä niitä vanhoja mielitekoja enää ole edes tullut.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
En odottanut että tämä projekti olisi ollut näin helppo, ja miten nopeasti tuloksia todellakin tuli. Vajaa puoli vuotta ja hups, olet uusi ihminen.

Kiitos Merja 😊

P.S. Jos mietit lähteäkö mukaan, älä mieti enää, tätä juttua et voi missata!

Tillbaka