Vi lyckades!

Mervi Nakari

Namn: Mervi Nakari

Startvikt: 68kg

Nuvarande vikt: 55kg

Supporter:

Painoni nousi vuosien saatossa pikkuhiljaa ja on niin helppo vain ostaa aina suurempaa vaate kokoa, eikä sitten huomakaan kuinka salakavalasti paino nousee. Jääkaapin ja sohvan väliä on niin helppo kulkea ja vaikka olen aina harrastanut liikuntaa, se ei pelkästään riitä.

Olen yrittänyt aikaisemmin laihduttaa, jos jonkinlaisella tavalla, kuitenkaan siinä onnistumatta. Ihmettelin työkaverini muuttunutta olemusta viime kesälomien jälkeen ja kysyin, mitä ihmettä hänelle on tapahtunut, kun olet kutistunut muutamassa kuukaudessa. Hän kertoi, että on Cambridge Ohjelmalla ja sanoin, että onnistuisinkohan minäkin. Hän suositteli ottamaan Jaanaan yhteyttä ei se sido minua mihinkään, jos käyn kuuntelemassa ohjelmasta.

Niinpä soitin Jaanalle ja tilasin ajan, mutta olin hyvin skeptinen asian suhteen, että en minä varmasti voi onnistua.

Aloitin ohjelman 2-tasolla, koska minulla on perus sairauksia, enkä voinut aloittaa alimmalta tasolta. Ensimmäisenä yönä heräsin näläntunteeseen, koska olin aina täyttänyt vatsani tosi tukevalla iltapalalla. En sortunut jääkaapille. Siitä eteenpäin ei minkäänlaista näläntunnetta ollut kertaakaan. En ikinä olisi uskonut kuinka helppoa tällä ohjelmalla laihduttaminen voi olla. Mikä parasta kaikki tuotteet ovat hyvänmakuisia.

Ohjelman edetessä olen oppinut, kuinka tärkeää on säännöllinen ateriarytmi ja annoskoot unohtamatta tietysti liikuntaa.

Olen laihtunut 13,5 kg ja minulla on energinen olo ja elämäntapani ovat nyt paljon paremmat. Jaanalle suuri kiitos tästä uskomattomasta matkasta. Olen todella iloinen, että lähdin tähän ohjelmaan mukaan. Nyt työ jatkuu, että näissä mitoissa pysytään. Yes, minä onnistuin.

Tillbaka