Vi lyckades!

Matias Salminen

Namn: Matias Salminen

Startvikt: 134kg

Nuvarande vikt: 104kg

Supporter: Elina Ahvamaa

Aloitin ensimmäisen laihdutusmatkani vuonna 2018. Silloin laihdutus meni hyvin, mutta tapahtumat elämässäni työnsivät minut pois niistä kaikista opituista asioista painoni ylläpitämiseen. 

Vuosien aikana aloin lipsumaan enemmän ja enemmän, ajatellen että korjaan tapani seuraavana päivänä. Ruoka oli minulle lohdun ja hyvän tunteen lähde josta en pystynyt päästämään irti. Loppujen lopuksi löysin itseni paljon lihavampana kuin olen koskaan ollut. 

Häpeän tunne söi minua sisältä enkä kehdannut pyytää keneltäkään apua. 

Olin vielä Cambridgen uutiskirjelistalla ja yksi päivä sain ilmoituksen että lempivalmentajani oli palannut takaisin valmentajan töihin. Tunsin että tämä oli merkki minulle ja otin häneen yhteyttä. Uudella motivaatiolla lähdin uudelle laihdutusmatkalle kohti muutosta. 

Ensimmäiset päivät olivat todella rankkoja, mutta hammasta purren painoin ensimmäisen viikon läpi. Tunsin oloni sen jälkeen jo paljon paremmaksi ja toisella viikolla olin energisempi ja nukuin yöni paljon paremmin. 

Uskon että jokainen ansaitsee uuden mahdollisuuden, mutta se mahdollisuus ei välttämättä tule luoksesi. Ole siis rohkea ja uskalla pyytää apua!

Tillbaka