Vi lyckades!

Marja-Leena Korhonen

Namn: Marja-Leena Korhonen

Startvikt: 76kg

Nuvarande vikt: 66kg

Supporter: Jonna Hakola

Hellurei kaikki Cambridgen nauttijat ūüôā

Olen Korhosen Marja-Leena paremmin tunnettu Malluna, saa käyttää muttei ole pakko:)

Joo alkuun pidin tätä Cambridge ohjelmaa ihan samana hömppänä kuin muita laihdutus juttuja joissa luvataan painon pudotusta nopeasti ja helposti. On tullut kokeiltua joitakin ohjelmia aiemminkin. Paino kyllä on aina tippunut jonkin verran mutta sitten taas noussut takaisin, jojoilua on siis harrastettu!

Ylipainoa mulla ei ole ollut hirveesti mutta kuitenkin sen verran, että olo on tuntunut raskaalta ja varsinkin liikuntaan sillä on ollut vaikutusta. Kyllähän se tiedetään että kun on raskas olo ja aina väsyttää niin eipä sitä viitsi lähtee edes lenkille. Olen ollut ikäni kova liikkumaan ja harrastanut kaikenlaista kuntoilua, mutta iän myötä liikunta alkoi vähentyä.

Cambridgest√§ kuulin ty√∂paikallani, jossa moni ty√∂kaveri oli aloittanut ohjelman jo paljon minua aiemmin. Ihmettelin kun ty√∂kaverit alkoivat hoikistua silmiss√§ ja virtaa tuntui riitt√§v√§n:) Kaikki mukana olleet kehuivat dieetti√§ ja kuinka helppoa sen noudattaminen on. Kannustivat ohjelmaan mukaan vaikka moni sanoi ett√§ eih√§n sinun tarvitse laihduttaa! Olin p√§√§tt√§nyt laihtua kes√§ksi 10 kiloa muutenkin, vaikka se tuntui aika toivottomalta. Niinp√§ sitten menin Jonnan “piiriin” ja tavoitteeni oli tiputtaa se 10 kiloa pois.

Aloitin varsinaisen ohjelman 20.09.2012 Jonnan hyvien neuvojen turvin. Aloitin t√§ydell√§ paastolla eli s√∂in pelkki√§ keittoja ja kivenn√§isvett√§ kaksi viikkoa! Herranjestas !! seh√§n oli helppoa, ei edes n√§lk√§ ollut. Paino tippui silmiss√§ ja vaakassa my√∂s. Aina kun kilot v√§heni niin se antoi puhtia jatkaa eteenp√§in. Tavoite ja v√§h√§n yli oli saavutettu 04.12.2012 eli alle kolmessa kuukaudessa!!!   Paino tippui viel√§ lis√§√§ yhteens√§ 13 kiloa.

Olen nyt yritt√§nyt pysy√§ siin√§ ja hyvin on onnistunut t√§h√§n asti. Kaikista ihaninta on tietysti se kun jaksaa paremmin, nauttii liikunnasta ja k√§yd√§ vaateostoksillaaa…voi katsoa peilist√§ tyytyv√§isen√§ kun ei makkarat pursua vy√∂ter√∂ll√§. Jonna on ollut aivan ihana ohjaaja ja kannustaja eteenp√§in, iloinen ja aurinkoinen ihminen:) Kannustan kaikkia joilla on painonpudotus ongelmia rohkeasti kokeilemaan Cambridgea.

Kesää ja aurinkoista mieltä ja hyvää oloa kaikille toivottaen РMallu-

Tillbaka