Vi lyckades!

Lauri Kinnunen

Namn: Lauri Kinnunen

Startvikt: 117kg

Nuvarande vikt: 80kg

Supporter:

Jatkuva väsymys etenkin työpäivien jälkeen alkoi käydä hermoille ja päätin, että jotain tarvitsee nyt tehdä. Halusin energiaa jokapäiväiseen elämään enemmän ja kyllästyin makaamaan sängyn ja sohvan pohjalla. Pikkusiskoni loistavat tulokset Cambridge Ohjelmassa lisäsivät mielenkiintoa aloittaa oma projekti, jota en ole katunut pätkääkään. Alkuun Cambridge tuntui kalliilta ohjelmalta ja sen vuoksi mietin asiaa noin puolen vuoden ajan. Kun aloitin ohjelman, laskin menot mitä aiemmin oli mennyt ruokiin ja huomasin, että ohjelma ei maksa sen enempää, kuin entisten elämäntapojen jatkaminen. Ensimmäinen kuukausi oli hankala ja mielitekoja oli paljon. Kun aikaa kului enemmän, ohjelman noudattaminen muuttui todella helpoksi ja kilot tippuivat huimaa vauhtia. Loistavan valmentajan antama tuki toi lisämotivaatiota ja sain maalaisjärjellisiä vinkkejä runsaasti.

Olen aiemmin pudottanut muutamia kiloja syömällä todella vähän. Cambridge Ohjelmalla oli varma tunne, koska sain ruuista kaiken tarvitsemani ja nälkä pysyi kurissa. Ennen kaikkea lihasten häviämistä ei tapahtunut, vaan kaikki kilot lähtivät läskeinä. Laihdutuksesta ei ole ollut minulle mitään muuta kuin hyötyä! Energian lisääntyminen on ollut uskomatonta. Näiden kuukausien aikana olen liikkunut ja urheillut enemmän kuin useamman vuoden aikana yhteensä. Olen selvästi positiivisempi ja itsevarmempi kuin aiemmin.

Tavoitteenani ei ollut laihduttaa ulkonäön vuoksi, mutta nyt kuitenkin tuntuu mukavalta, kun huomaa mahtuvansa 7 numeroa pienempiin farkkuihin ja maha ei roiku tiellä. Laihdutuksen alussa en todellakaan osannut odottaa, että paino tippui just sen mukaan, miten valmentaja oli laskenut. Ja en uskonut, että nauttisin liikunnasta näinkin paljon kuin nykyään. Ei ole selän kolutuksia ja lasteni kanssa jaksan riehua aivan erillä energialla kuin aiemmin

Tillbaka