Vi lyckades!

Laura

Namn: Laura

Startvikt: 113kg

Nuvarande vikt: 82kg

Supporter:

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? *

Cambridge laihdutus oli lopulta ilahduttavan helppoa. Oli helppoa suunnitella päivän eväät valmiista valikoimasta. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että aluksi makumaailma oli aikamoinen shokki! Nopeasti kuitenkin opin löytämään valikoimasta omat suosikit – kirsikka-mansikkapirtelö jäisillä puolukoilla on nykyisin suurinta herkkua. Valmentajana Satu on ollut mahtava tuki. Kutsuin tapaamisiamme ”rippituolikseni”, jossa kerroin mahdolliset lipsumiset ja houkutukset, joita olin edellisen tapaamisen jälkeen dieetissäni kohdannut. Joka kerta sain kannustavan eihän se haittaa -synninpäästön. Tätä armollisuutta itseäni ja syömistä kohtaan olen oppinut matkan aikana valtavasti.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista? *

Tässä parasta on ehdottomasti ollut vaiheistettu opettelu uuteen. Askel kerrallaan on ollut helppo opetella uusi, terveellisempi ruokailurytmi ja annoskoko. Koko matkalla ehdottomasti parasta on kuitenkin ollut valmennuskertojen nauru ja ilo – vaikka pudotus olisi jäänyt pieneksi tai viisari heilahtanut väärään suuntaan, Satu on tsempannut jatkamaan. 

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? *

Minulla on nykyään paljon enemmän energiaa arjessa kuin aiemmin. Unen laatu on kohentunut valtavasti – mitattuna tämä näkyy vaikkapa leposykkeessä, jossa on painon pudotuksen myötä tapahtunut radikaali 9 yksikön muutos: 

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? *

Tunnistan nykyisin paljon paremmin tilanteet, joissa ennen helpommin olen turvautunut huonoihin valintoihin syömisessä. Tiedän, että väsymystä ja stressiä ei paranna epäterveellinen ruoka.  Uskon oppineeni paremmin nauttimaan myös juhlahetkistä, eikä herkuttelun kierteeseen jää niin helposti kiinni. 

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa? *

Laihdutusmatkani on ollut ajallisesti aika pitkä, mutta kuitenkin lopulta lyhyt. Alle vuodessa kilot karisivat kuin huomaamatta. Pidin vuoden aikana kaksi hieman pidempää taukoa, kun oma motivaatio meinasi matkalla kadota. En ehkä aluksi uskonut, millaista voimaa ja tukea sain valmennuksen kautta tähän matkaan. Tsempin ja laihdutusvinkkien lisäksi sain valmennuskerroilta mukaani inspiroivia keskusteluja, kirjavinkkejä sekä naurua ja iloa.

Voit lisätä tähän mitä vain, jota emme huomanneet kysyä:

Minut liikkeelle pistänyt voima:

Kun korona-ajan jälkeen paluu toimistolle ja arkeen tuli taas ajankohtaiseksi, huomasin, että vaatteet kirraavat ja vaa’alla vastassa olivat entistä ikävämmät numerot. Korona-aika oli huomaamatta muuttanut rutiinejani valtavasti ja arkeen yhdistyi aiempaa useammin herkuttelu. Toimiston terveellisempi lounas oli muuttunut epämääräiseksi jatkuvaksi naposteluksi työn lomassa ja arkiliikunta oli kadonnut lähes kokonaan. Päätin, että kokeilen Cambridgea ja karistan ainakin ne muutaman koronan aikana hankitun kilon enkä pistäisi hanttiin, vaikka matkalla tippuisi muutama kauemmin vyötäröä koristanut vararengaskilo.

Tillbaka