Vi lyckades!

Kirsi Koriseva

Namn: Kirsi Koriseva

Startvikt: 79kg

Nuvarande vikt: 62kg

Supporter:

Kun ensimmäinen käyntini 24.10.17 Camridge valmentaja Laura Lindbergin luona oli ohi, olin kauhuissani.Siis itseni puolesta. Olin jo monet vuodet vältellyt vaakalla käymistä, mutta en silti pitänyt itseäni kovinkaan ylipainoisena.Lähiaikoina tosin olin huomannut että vanhat vaatteet mahtuu aina vaan huonommin päälle, olo ja mieli oli koko ajan väsynyt, selkävaivoja lisääntyvästi ym ym.Tajusin todella että nyt on pakko tehdä pysyvä muutos jos haluan pysyä jatkossa terveenä. Joko ostaa isompia vaatteita tai alkaa tekeen jotain että vanhat vaatteet mahtuisivat taas päälle.

Mittarissakin jo 38v, kohta 39 vuotta. Tein sitten päätöksen käyttää veronpalautusrahani tähän projektiin.

Voisivathan rahat turhempaankin mennä. En juurikaan kertonut projektistani monelle koska automaattinen ajatukseni oli että epäonnistun kuitenkin.Viikottaiset käynnit Lauran luona saivat aikaan mielenkiintoisen henkisen ja fyysisen matkan itseeni. Kävin hyvinkin syvissä vesissä itseni kanssa, projektin varrelle osui myös monia vastoinkäymisiä. Sitkeästi Lauran sanoinkuvaamattoman ihanan ja kannustavan tuen avulla pääsin karikoiden yli. Tajusin että olin unohtanut itseni vuosiksi ja jättänyt moniakin menneisyyden asioita käsittelemättä. Oikein odotin joka viikkoista “terapiatapaamista” Lauran kanssa.Ja matka jatkuu edelleen itseeni. Vaakalla käynti muuttui joka viikko vähemmän pelottavaksi ja nyt se on jo luonnollinen tapa tarkkailla missä mennään.Olen löytänyt uusia tapoja ratkaista ongelmia ja tunteitani.

Olen hyvin pitkälti ollut tunnesyöjä koko elämäni aikana. On kyse sitten iloista tai suruista. Lisäksi olen vähätellyt itseäni ja usein asiat ovat jääneet puolitiehen. Kun Laura ehdotti minua “onnistujiin” kertomaan tarinani, ensireaktio oli että kiitos ei..mutta sitten mietin että no miksi ei? Olenhan todella saavuttanut jotain joka toivottavasti kantaa loppuelämän mukanani. Olen saanut itsearvotustani takaisin.

Mitä minä haluan jatkossa tulevaisuudeltani? Kaikki ovet ovat avoinna, täytyy vaan uskaltaa olla oma itsensä ja ajatella myös omaa hyvinvointiaan iän kertyessä.

Se ei ole itsekästä vaan välttämätöntä että pysyy terveenä. Nyt on edessä painonhallinta vaihe ja ekaa kertaa näen Lauraa vasta kolmen viikon päästä. Mutta olen päättänyt muuttaa elämäntapojani pysyvästi ja olen Lauran asiakkaana varmaan vielä pitkään. Lauraa parempaa valmentajaa en olisi voinut toivoa, hän on aidosti iloinen onnistumisistasi ja jos tulee takapakkia niin onhan päivä vielä huomennakin. Laura ei tuomitse eikä arvostele vaan kannustaa sinua koko ajan, aidosti välittää miten sinulla menee 🙂

Juhliakin elämässä tulee ja menee, niiden pitää kuuluakin elämään ja niistäkin pitää nauttia!

Juhlien jälkeen on taas kiva palata terveellisiin elämäntapoihin, ei niistä saa tuntea syyllisyyttä. Elämä on itsessään juhla ja lahja! Olen 157,5cm pitkä ja painoin 24.10.17 78,8kg ja painoindeksini oli 31,8 (reilu ylipaino). Sisäelinrasvat oli 9 tasolla jotka on ihan riittävän korkeat lisäämään sairastumisriskiä..

Nyt se on sanottu julkisesti…OMG! Eilen 15.3.18 painoni oli 61,6kg ja painoindeksini normaalissa eli 24,8!

Tillbaka