Vi lyckades!

Kari-Pekka Harmainen

Namn: Kari-Pekka Harmainen

Startvikt: 85kg

Nuvarande vikt: 79kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Vaimo huomautti kasvaneesta mahasta keväällä, joten päätin, että pitää ottaa syömiset jälleen haltuun. Annoskoot olivat talven aikana kasvaneet, samoten kuin leivän syönti. Päätin, että aloitan 2.5.2019 ohjelmalla, jotta ehdin talven aikana kertyneet kilot karistaa ennen kesää ja olotila olisi kevyempi.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Laihdutus on ollut helpohkoa ja kun otin kiinni painonnousun ajoissa, se on sujunut vähänkuin itsestään, eikä ole tuntunut pitkästyttävältä. Mielestäni on hyvä, että vaimoni oli rehellinen ja välitti sanoessaan suoraan vatsan kasvamisesta, itse sitä olisi saattanut antaa asian olla ja mahdollisesti paino olisi voinut nousta entisestään, jonka jälkeen painon pudottaminen olisi voinut olla vaikeampaa.
Noudatin kuukauden ajan tasoa 3, laitoin annoskoot kuuntoon ja korvasin työpäivän aikana ruuat Cambridge aterioilla ja aamupalalla sekä vastaavasti päivällisen söin perheen kanssa samaa ruokaa.

Jos olet laihduttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
En ole varsinaisesti koskaan laihduttanut, laihduin vähän huomaamatta vuonna 2014 -15 kg kun vaimoni pudotti Cambridge Ohjelman avulla painoa ja lopetti pullan ja karkin ostamisen.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Sain vatsan pienemmäksi ja annoskoot kuriin. Vaikka pudotetut kilomäärät eivät olet suuret, muutos olotilassa on iso, sekä jälleen mahtuu ne M koon housur, eikä ne kirraa vatsanseudulta. Ja toisekseen, enää ei tunnu siltä kuin olisi neljännellä kuulla raskaana.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Annoskoot ovat kohtuullistuneet ja leivän syöminen on taas vähentynyt sekä vaimo ei enää huomauttele isosta vatsasta, eikä vatsa häiritse enää itseänikään, eikä enää tunnu ja näytä siltä niinkuin olisi neljännellä kuulla raskaana 🙂

Vaikka pudotettavia kiloja olisi vain vähän kannattaa ne ottaa kiinni nopeasti, älä päästä painoa karkaamaan ja ajattele, ” ehkä sitten kesäloman” jälkeen, sillä pudotettavien kilojen määrä voi yllättävänkin helposti päästä kasvamaan, jolloin painonpudotus voi olla vaikeampaa.
Mielestäni pienelläkin pudotuksella on suuri terveysvaikutus, ei tässä kisailla vuoden suurimman pudottajan tittelistä, vaan enemmän itselle merkitsee oma terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseensä.

Tillbaka