Vi lyckades!

Kaisu Anttila

Namn: Kaisu Anttila

Startvikt: 74kg

Nuvarande vikt: 63kg

Supporter: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Viime keväänä olo oli raskas, vetämätön ja kiloja oli kertynyt koko kroppaan. Huomasin että Pauliina oli aloittanut valmentajana, joten otin häneen yhteyttä ja aloitimme yhteisen taipaleen kohti parempaa oloa ja syömisen järkeistämistä.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Valmennus on sopinut minulle hyvin. Olemme Pauliinan kanssa sopineet yhdessä millä tasolla aloitamme (ei siis ollut pakko aloittaa 1 tasolla) ja miten tasolle nousut tapahtuvat. Kilot ovat lähteneet pitkän ajan kuluessa, ei siis nopeaa laihtumista vaan syömisen harjoittelun ja järkeistämisen ja mieleisen liikkumisen kautta.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Ohjelma ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Elämä ei ole pelkkää laihduttamista vaan siihen kuuluu erilaisia ruokailuun liittyviä erikoistilanteita, esim. perhejuhlat. Ohjelman aikana opetellaan näihin tilanteisiin varautumista ja suodaan myös nauttia näistä hetkistä. Pauliinan eli valmentajani tuki on ollut myös tärkeä osa onnistumista.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olotilani on yleisesti parantunut ja jaksaminen on parempaa. Vaatekaappi on myös mennyt uusiksi.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olo on virkeämpi ja jaksan paremmin sekä fyysisesti että henkisesti. Liikuntaa tulee jossain muodossa harrastettua melkeinpä joka päivä. Ruokailut ovat säännöllisiä ja lautasmalli on käytössä.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Aikaisemmilla kerroilla laihdutuksen jälkeen on iskenyt melkoinen ruokahalu ja kilot ovat lähteneet nousuun. Tällä kertaa tällaista ei ole tapahtunut ja luulen sen johtuvan siitä, että tavoitteena ei ole ollut nopea laihduttaminen vaan terveellisen ruokailun saaminen osaksi arkea.

Tillbaka