Vi lyckades!

Jonna Hyväri

Namn: Jonna Hyväri

Startvikt: 80kg

Nuvarande vikt: 67kg

Supporter: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Ahdistava olo ja väsymys omaan oloon, vaatteet alkoivat kiristämään ja olisi pitänyt ostaa uusia vaatteita talveksi. Päätin ettei siinä ole mitään järkeä, koska samalla rahalla saan Cambridgen avulla ylimääräset kilot pois. Olen aiemmin laihduttanut cambridgen avulla n.17kg. Koronan ja opiskelujen myötä paino pääsi nousemaan n.10kg takaisin,joten syksyllä otin itseäni niskasta kiinni ja otin puhelun Cambridge valmentajaan Pauliina Mulariin Rovaniemelle. Pauliina sai minut puhuttua lopullisesti ja aloitin laihdutuksen jotta pääsen takaisin samaan painoon.

Onnekseni valmennus tapahtui kokonaan etänä,koska aiemmin olin matkannut 300km 2viikon välein tapaamisiin. Suoritin lyhytohjelman ryhmässä ja tämä oli niin inostava ja kannustava,että otin vielä Detox ohjelman perään ryhmävalmennuksena.

Ryhmän avulla on helppo päästä pois ylipainon tuomasta häpeän tunteesta,koska siellä puhutaan avoimesti kaikkien kanssa, miten on mennyt ja paljon painoa on lähtenyt tai vastaavasti repsahduksista.

Mitä alla olevista ohjelmista käytit laihduttaessasi?

Lyhytohjelma

Detox

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Erittäin tehokkaaksi ja selkeäksi. Muutos tuntui ja näkyi jo ensimmäisen viikon jälkeen joka motivo jatkamaan eteenpäin. Ohjelma on helppo toteuttaa missä ja milloin vain. itse elän ruuhkavuosissa ja monimutkaiset ohjelmat ei onnistu tällä hetkellä. Cambridge Ohjelmassa focus on laihdutuksessa eikä siinä tarvitse muuta miettiä, tämä sopi minulle.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Aiemmat yritykset muilla nettisovelluksilla ym. on ollut liian monimutkaisia toteuttaa. Joskus kun mietin onko tämä kallis tapa laihduttaa,niin ei tarvitse kuin laskea kaikki edelliset yritykset, niin hinta ei enään tunnu yhtään kalliilta. Myös kaupassa normaali ruokaostokset ovat jo nousseet huimasti ja siihen lisäksi kaikki heräteostokset. Nyt kaupassa tarvitsi käydä paljon vähemmän eikä kaikkia vaatteita tarvinnut uusia.

Ohjelman tavoitteena on normaali ruokavalio, mikä on ravitsemussuositusten mukainen eikä tarvitse liikaa kikkailla mitä saa syödä ja mitä ei.

Cambridgella selkeys ja hyvät tuotteet sekä sparraus tuovat hyviä tuloksia. Myös ohjelman tavoite syömisen säännöllisyys ja lautasmallin oppiminen toi varmuutta siihen,että kaikkea voi syödä kohtuudella. Mitään ei ole tarvinnut jättää pois.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen kouluttautunut uuteen ammattiin Cambridge Ohjaajaksi ja pääsen nyt itsekin ohjaamaan muita onnistumaan omassa laihdutusmatkassa. Vanhat vaatteet taas mahtuu mukavasti päälle eikä tarvinnut ostaa uusia isompia. Yöunet ovat parantuneet ja sen myötä olo on paljon virkeämpi, myös työpäivän jälkeen.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Mukavaa ja kevyttä, Olen oppinut itsestäni ja kehosta taas enemmän, kuten miten se toimii ja mitkä on itselle hyväksi ja mikä ei. Myös kehonsignaalit on tuttuja, ylensyönti on loppunut ja myös vastaavasti tunnistaa milloin tullut liikaa herkuteltua ja pitää poistaa turvotusta. Itsensä ruoskiminen on vähentynyt, kun tietää painon heittelyt ja mistä ne yleensä johtuvat.

Mieli on virkeämpi ja juoksu taas kulkee paremmin. Myös häpeä painoa kohtaan on häipynyt ja olen oppinut hyväksymään itseni paremmin. En myöskään säikähdä 1-2 kilon heittoja painossa,koska nyt on menetelmä miten siihen heti aion reagoida enkä päästä painoa nousemaan enempää. Yöunet ovat parantuneet huimasti taas jälleen,herätessä on virkeä olo.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Olen tutustunut mahtaviin valmentajiin uuden ammatin myötä ja uskoni tätä ohjelmaa on kasvanut lisää. Kilojen takaisin tulo ei enään pelota,koska nyt uskon niiden myös lähtevän helposti. Uskon normaaliin ruokavalioon, enkä aio enää ostaa mitään kalliita “rahkanpuputus” dietteejä.

Toivon,että voisin omalla esimerkillä auttaa muita samojen ongelmien kanssa painimisessa. Itselläni on matka vielä kesken oman tavoitteen kanssa,mutta tiedä sen olevan saavutettavissa. Painonhallinta ohjelmien välissä on tärkeää lopullisen onnistumisen kanssa.

Teen ohjausta pääosin etänä kotoa, joten mistä tahansa voi ottaa yhteyttä. Tavataan ohjauksissa 🙂

Tillbaka