Vi lyckades!

Johanna Borgelin

Namn: Johanna Borgelin

Startvikt: 84kg

Nuvarande vikt: 80kg

Supporter:

Aloitin Cambridge Ohjelman, koska inhotti katsoa peiliin. Olin lihonut, enkä jaksanut tehdä mitään. Pelotti, etten selviä ruumiillisesta työstäni enkä pystyisi enää harrastamaan ratsastamista. Oli pakko tehdä jotain jotta pysyisin kunnossa ja terveenä, sekä itseni että tyttäreni vuoksi.  

Cambridge laihdutus oli helppoa ja nopeaa. Oli palkitsevaa nähdä heti tuloksia ja se auttoi säilyttämään motivaation. Vireystilan kohoaminen oli selkeää alusta alkaen ja heti jaksoi paremmin. Myös pitkään elämänlaatua heikentäneet vatsaongelmat, närästys ja turvotus, hävisivät melkein heti, ja unen laatu parani.  

Olen laihduttanut aiemmin monella tapaa. Ennen laihduttaminen on ollut kituuttamista, sillä muissa dieeteissä on ollut nälkäinen ja heikko olo. Cambridge ohjelman aikana vointi ja nälän tunteen hallinta oli parempi. Cambridge ateriat ovat olleet ja ovat yhä pelastus kiireen keskellä. Valmennus on ollut tärkeää, koska on hyvä että joku tukee ja kontrolloi laihtumista. Olen oppinut monia tärkeitä asioita painonhallinnan kannalta ja herkut ovat nyt sattumien paikalla.  

En olisi uskonut, että pystyn tähän näin helposti! Olen suositellut ohjelmaa muillekin ja moni on innostunut aloittamaan ohjelman kun on nähnyt muutokseni.  

Johanna -12 kg 

Tillbaka