Vi lyckades!

Jarkko Kaasinen

Namn: Jarkko Kaasinen

Startvikt: 102kg

Nuvarande vikt: 82kg

Supporter:

Kesäkuussa 2019 lähdin mukaan Cambridge ohjelmaan hieman sattuman kautta.

Painon jämähdettyä yli sataan kiloon,  päätin ettei tarjottu ”5 viikkoa – 5 kiloa”, kuulostanut ollenkaan huonolta idealta. Omin päin paino oli sahannut 100 ja 115 välillä. Aiemmin käytössä olleet laihdutustavat eivät tuottaneet toivottua tulosta.

Ensimmäisessä tapaamisessa valmentajan kanssa mittari näytti 102kg. Rasvaprosentti oli yli 30, painoindeksi 32 ja viskeraalirasva oli tympeä 14 (ohjearvon ollessa 9). Rehellisesti sanottuna lukemat olivat karu herätys todellisuuteen. Liian pitkään olin selitellyt itselleni perinteisiä ”nyt ei kerkeä kun on kiire/stressiä/juhlat&lomat tulossa”-selityksiä. Oli aika ryhdistäytyä.

Kokemuksesta tiesin että ensimmäiset päivät ovat hankalimmat mutta niiden jälkeen alkaa homma rullaamaan omalla painollaan.

Maku- ja ruokavaihtoehtoja oli runsaasti, joten puuduttavaa saman ruuan syömistä ei ollut luvassa. Varsinkin valmentajan vihjeet ja ohjeet opettivat tarkkailemaan oman kehon signaaleja sekä suhtautumaan ravintoon uudella tavalla.

Viiden viikon kokeilun loppuessa tuloksena oli 12,6kg painonpudotus!

Valmentajan kysyessä että jatketaanko projektia, ei tarvinnut miettiä hetkeään ”TODELLAKIN JATKETAAN!” vastausta.

Uudet tavoitteet asetettiin sen verran koviksi, etten olisi voinut uskoa kesäkuussa että paino olisi vielä saman vuoden puolella lukemissa, joita olin viimeksi nähnyt alle pari kymppisenä.

5kk myöhemmin loppulukemat olivat erittäin mukavaa luettavaa. Loppumittaus oli 79kg, rasvaprosentti 18, viskeraali 7 ja painoindeksi alle maagisen 25 (normaalipaino) rajan.

Omat vihjeet Cambridge-ohjelman aloittaville:

  • Ole rehellinen itsellesi ja valmentajallesi (näin voitte räätälöidä sopivan ohjelma juuri Sinulle)
  • ÄLÄ SOOLOILE! Noudattamalla tarkasti ohjeita ja ohjelmaa saat parhaat tulokset
  • Muista että ensimmäiset päivät / viikko on hankalin. Tämän jälkeen alkaa energiat nousta ja fiilis vain paranee!
  • Kysy valmentajalta, jos olet epävarma jostain!

Tillbaka