Vi lyckades!

Janne Liimatainen

Namn: Janne Liimatainen

Startvikt: 200kg

Nuvarande vikt: 100kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Tyytymättömyys omaan olotilaan ja jaksamiseen.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Alussa tuntui vaikealta, mutta kun tulosta alkoi tulemaan, niin se motivoi lisää yrittämään. Oman päätöksen on pidettävä. Päätin että minähän teen tämän nyt, enkä siirrä sitä enää.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Kokeilin itse muutaman kerran laihduttaa omin avuin. Kun en saanut mitään neuvoja mistään, niin äkkiä kävi selväksi ettei tämä onnistu ja vanhat tavat palasivat. Motivaation pitäminen oli vaikeaa. Kun valmentaja teki selvän ohjelman paperille, niin asiat oli helpompi ymmärtää ja toteuttaa. Valmentajan kannustus on tärkeää, eikä koko laihdutuksen aikana ole tullut fiilistä, että tämä olisi pakkopullaa.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Työn tekeminen on helpompaa ja eikä töissä väsytä yhtä helposti. Hyvän olon määrä on kasvanut ja samalla nostanut mielialaa, kun ei ole koko ajan katseitten kohteena. Isokokoisena sitä oli koko ajan ihmisten tuijoteltavana ja se ei tuntunut mukavalle.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Vaatteiden osto on paljon helpompaa. Kokoja löytyy paljon helpommin. Jaksaminen on parempaa. Muualla liikkuessaan ei ole silmätikkuna ja muiden katseitten kohteena.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Painon kurissa pitäminen on yllättänyt. Hyvin helposti ruokailutottumukset palaa entiselle tasolle. Siinähän ei auta muu kuin ottaa itseänsä niskasta kiinni ja jatkaa kurinalaisesti.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Itse laihdutus oli itselleni helppoa. Toki houkutuksia matkan varrella on ollut. Olen kyllä antanut välillä itselleni luvan herkutella.

Tillbaka