Vi lyckades!

Jaana Tapola

Namn: Jaana Tapola

Startvikt: 107kg

Nuvarande vikt: 76kg

Supporter:

Viidenkympin rajapylvään kolkutellessa ovella 2013 päätin, että nyt jos enää koskaan annan läskille kyytiä! Lopullisesti.

Alkuun hyvinkin skeptisenä ajatukselle taas uudesta “kaalisoppakuurista” raahauduin valmentaja Helin juttusille. Kehonkoostumusmittaus oli surullista kuultavaa. Olin reilusti ylipainoinen, minkä toki peilikin kertoi, mutta oli silti herättävää kuulla se ulkopuolisen suusta.

Siitäs se sitten lähti ja niin lähti läskiäkin joka viikko.

Kaikkineen nyt puoli vuotta myöhemmin on kropastani lähtenyt 88 voipaketillista sitä itseään eli 44 kg. Ja kuinka helposti tämä kaikki onkaan sujunut! Nälkää en ole tuntenut ja ohjelman superherkullisten pirtelöiden avulla olen jaksanut dietata joulun ja pari matkaakin ruokaohjeista lipsumatta.

Perheen, ystävien ja valmentajan vankkumattomalla tuella ja aidolla kannustuksella olen jaksanut jatkaa, vaikka epäilys on aika ajoin hiipinytkin mieleen. Olen matkan varrella myös huomannut, että joidenkin ihmisten on ollut vaikea nähdä muutoksessani mitään positiivista. Onneksi olen oppinut jättämään nämä kommentit tai kommentoimattomuudet omaan arvoonsa ja iloitsen uudesta, kevyemmästä ja terveemmästä minästä!

Tillbaka