Vi lyckades!

Iiris Berg

Namn: Iiris Berg

Startvikt: 75kg

Nuvarande vikt: 66kg

Supporter: Marjo-Riitta Arokivi

Elokuun 2018 alkupuolella ystävä kysyi, lähdenkö mukaan laihduttamaan? Ei tarvinnut kauaa miettiä kun vastasin KYLLÄ.
Olin väsynyt, ärtyinen sohvaperuna, jota ei kiinnostanut itsensä hoitaminen eikä liikunta. Söin ja söin paljon kasvattaen valtavan ”raskausmahan” lyhyeen vartalooni, jossa diabetes jylläsi huonolla hoidolla.
Alkukuukaudet meni innolla ja melko helposti. Vaikeinta oli saada verensokeri tasaiseksi ja oppia vähentämään insuliinin määrää painon pudotessa. Monet kerrat korjasin alhaiset sokerit ylimääräisellä syömisellä, mutta periksi en antanut. Löytyihän se tasapaino ja nyt elämään kuuluu päivittäiset mittaamiset, myös sen verenpaineen.
Aloitin myös sen suositellun kävelyn ja sekin piti sokerit kurissa. Vieläkin hämmästelen miten pienikin liikunta tehoaa niihin!
Paino läheni 65kg marraskuun lopulla, jonka olin asettanut tavoitteeksi. Mieli teki vielä ottaa muutama kilo pois. Vaan kroppa olikin eri mieltä. Junnasin reilu 3 kk muutaman kilon sisällä ja sitten päädyin siihen, että 64kg on miun tavoitepaino, jossa pysyn!
Matka oli hyvin opettavainen ruokarytmin ja oikeanlaisen syömisen opettelussa.
Valmentajan sanat jäi mieleen ” mie tunnen että sie kyllä onnistut tässä” ! Ne palautin mieleen, kun oli heikko hetki, kun tuli plussaa tai meni huonosti ohjelman noudattaminen. Ilman valmentajaa en olisi tässä onnistunut joten kiitokset Marjo-Riitalle.

Tillbaka