Vi lyckades!

Haija Kankkunen

Namn: Haija Kankkunen

Startvikt: 85kg

Nuvarande vikt: 70kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olin tyytymätön kehonkuvaani – siihen mitä peilistä näkyi.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Tämä sopi minulle erinomaisesti. Tarkat ohjeet, napakka alku painonpudotukseen, hyvät tuotteet ja erinomainen valmentaja 🙂

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Olen laihduttanut useita kertoja. Ehkä suurin ero oli valmiissa korvautuotteissa ja myös siinä, että painonhallinnan suunnittelu oli mukana jo heti alusta alkaen. Pidin myös henkilökohtaisesta valmennuksesta, se sopi minulle ryhmiä paremmin.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Tunnen itseni energisemmäksi ja jotenkin varmemmaksi.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen tyytyväisempi itseeni, ja se heijastuu varmaankin useammalle elämänalueelle (mm. naiseus ja liikunta)

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain jota et osannut odottaa?

Kun täytin 50 v., koin, että hormonitoiminta pisti elimistön ihan eri asetukselle. Ja työ on hektistä, niin tuntui, ettei liikunnallekaan ollut aikaa. Vyötärö / keskivartalon “hoikkuus” oli se “minun juttu”, mutta nyt se oli kadonnut jonnekin. Tämä innosti minua siis laihduttamaan – ajatuksella “annanko periksi vai teenkö tilanteelle jotakin”?

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

En ollut reilusti ylipainoinen kun aloitin laihduttamisen. Sellainen hieman pyöreä. Mutta miksi odottaa siihen, että ylipainoa on paljon, ennen kuin pysäyttää sen nousun.
Laihdutuskokemus oli hyvä ja pysyin Lauran avustamana hyvin “ruodussa”. Erityisesti pidin siitä, että sain aina jakaa omia tuntoja ja suunnitelmia, miten edetä. Minun kohdalla Laura oli ikään kuin “sparraaja”.

Muuta lisättävää:

” Kuusi valkosuklaamantelia”.
Ne söin eilen, uudenvuoden aattona. Kuullostaa vähältä, mutta niitä en ollut suunnitellut, söin vain ohimennen. Ja säikähdin. Auts, nytkö palaan entiseen. No en, koska se pysäytti ja se lieneekin tarkoitus. Ettei vain napsi ohimennen vaan nauttii kohtuudella. Ja totesin, etten edes pidä kovin valkosuklaasta. Ensi kerralla otan siis salmiakkia – harkiten ja hyvällä omalla tunnolla.

Lauran ja Cambridgen opit siis tehoavat. Ja 2.1.2019 alkaa painohallintaviikot 😉

Tillbaka