Vi lyckades!

Elina Kelottijärvi

Namn: Elina Kelottijärvi

Startvikt: 78kg

Nuvarande vikt: 63kg

Supporter: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Peiliin katsoessa tuntui, etten tunnista enää itseäni samaksi ihmiseksi, joka olen ollut ennen. Siinä vaiheessa, kun kenkiä ei saanut jalkaan enään yhtä helposti kuin ennen, päätin että nyt pittää ottaa itteä niskasta kiinni ja tehhä asialle jotakin. Tuttavani aloitti saman dieetin aikaisemmin ja sai upeita tuloksia,-se antoi lisää puhtia itselleni.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Aivan liian helppona! Sopii kiireisen ihmisen aikatauluun hyvin. Ennen skippasi ruokailut kiireen vuoksi, ettei ollut muka aikaa lämmitellä ruokia mikrossa. Nyt oli todella helppoa nappasta se välipala patukka siinä samalla missä sen kahvin hörppäsi. Myös smoothiet oli nopeita eväitä. Sopii siis mulle!

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Kyllä niitä yrityksiä on ollut tässä vuosien aikana, mutta net on ollu semmosia “en voi syödä” paasto dieettejä. Cambridgessä taas tuntui, että ruokaa syödään ja paljon. Silti se paino putoaa, kun noudattaa ohjeita 😉

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

No ai että mitä hyötyä?! No vihdoin ja viimein alan olla oma itteni. Vaikuttaahan tämä omaan mielentilaan positiivisesti päivittäin. Ennenkaikkea oon super ylpeä, että lähin tähän ja tuloksia on tullut.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Vaatekaapin kutistuneet vaatteet eivät olekkaan kutistuneita enää?! Ihan huikea tunne mahtua niihin vaatteisiin, mitkä on jääneet sinne kaapin perälle vuosien saatossa. Myös ilo liikuntaan on palannut. Ennen se oli pakkopullaa, joka oli vain suoritettava. Tämäkin on hullua, koska muutama vuosi sitten liikuin vielä aktiivisesti ja kävin useita kertoja viikossa salilla, yhtäkkiä se kaikki vain katosi jostain syystä. Tuntuu ihan hullulta, että nykyään reissujen hotellit valitaan osittain myös liikuntamahdollisuuksien mukaan, eli selvästi jotain on muuttunut tässä ajassa.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Eipä tainnut tapahtua. Ehkä odotin pienempiä tuloksia, joten tämähän on vain positiivista että pääsin yli tavoitteeni

Tillbaka