Vi lyckades!

Eira Aholainen

Namn: Eira Aholainen

Startvikt: 81kg

Nuvarande vikt: 57kg

Supporter:

Kyllästyin minä kuvaani lopullisesti keväällä 2019. Inhotti käydä vaateostoilla ja pukeutua isoihin “säkkeihin”. Aina kun löysin nätin puseron tai housut, eipä ollut sopivia kokoja, enkä voinut kuvitellakaan ylleni mitään vartaloa myötäilevää vaatetta. Päätin siis aloittaa laihdutuksen kotikonstein. Jätin herkuttelun pois, pienensin ruoka-annoksia, lisäsin kasviksia ja liikuntaa. Paino vaan junnasi paikoillaan ja turhaannuin koko projektiin! Palasin takaisin “turvalliseen” vanhaan kaavaan, täytin “herkku” varaston suklaalla, sipseillä ja irtokarkeilla. Oli todella vaikea myöntää epäonnistuneensa. Se sattui ja hetken herkuttelut sohvan nurkassa toivat helpotusta olooni. 

Cambridge-ohjelmasta kuulin kaveriltani. Aloin siis etsimään netistä tietoa, luin tarinoita onnistumisista. Mietin miettimistäni, mitä pitäisi tehdä??? Sisäinen pahaolo ja tyytymättömyys omaan kehoon painoi liikaa ja otin yhteyttä.

Heinäkuun lopulla 2019 sain vihdoinkin valmentajakseni Marjo-Riitan. Ensimmäisellä käynnillä sain kuulla todelliset faktat, faktat siitä, että näin en enää voi jatkaa. Joten päätin lähteä mukaan. Yhdessä räätälöimme minulle sopivan ohjelman, jota lähdin päättäväisesti noudattamaan heti seuraavana päivänä. Pian aloinkin jo huomata tapahtuvia muutoksia, olo tuntui paremmalta, kevyemmältä ja jaksoin aivan erilailla tehdä juttuja. Siitä sainkin lisää puhtia ohjelman läpi vientiin. Vaikeitakin hetkiä alkutaipaleella oli, mutta sain ihmeen kaupalla pidettyä mielihaluni kurissa enkä sortunut naposteluun.

Siirtyminen ylemmille tasoille ei tuottanut ongelmia, olihan hyvä ateriarytmi löytynyt jo alemmilla tasoilla, pussiateriolla. Motivaatio tekemiseen oli taas löytynyt kun tulostakin alkoi viikko toisensa perään tulemaan. Taso tasolta sain ateriarytmin kuntoon, vaikka alusta asti jouduin kaiken opettelemaan. Huonoja viikkoja ei oikeastaan koko aikana tullut, eli noudattamalla valmentajan ohjeita, saat toivotun tuloksen. 

Nyt voin todella tyytyväisenä katsoa uudistunutta minua, sillä enää ei tarvitse pukeutua “säkkeihin”.  Voin ostaa vaatteita, joita aiemmin sain vain  hypistellä. Kiitos valmentajalleni mahtavasta kannustuksesta ja tsempistä kohti uusia elämäntapoja. 

Tillbaka