Vi lyckades!

Eija Marin

Namn: Eija Marin

Startvikt: 90kg

Nuvarande vikt: 69kg

Supporter: Jonna Hakola

Minäkö ylipainoinen? En kai..ehkä hieman? Vaaka ja vaatekoko kertoivat kuitenkin aivan muuta. Vaatekaupassa käyminen oli yhtä tuskaa. Kokona XL tai XXL (42 / 46) jopa äitiysvaatteet tulivat tutuiksi. Tunsin itseni valtavaksi valaaksi. Mitkään vaatteet eivät tuntuneet mahtuvan päälleni ja olo oli väsynyt kaiken aikaa. Valtava turvotus ja nivelkivut juoksuttivat lääkäriltä toiselle, eikä mitään vikaa löytynyt. Popsin pillereitä kipuun ja nesteenpoistoon tuloksetta. Kokeilin ruokavaliolla nesteiden katoamista ihoni alta. Halusin muutosta ja yksinkertaisesti voida paremmin.

Ystäväni kertoi kokeilevansa Cambridge ohjelmaa ja nähtyäni hänen ulkoisen muutoksen, innostuin ja otin yhteyttä valmentajaani Jonnaan. Nyt oli elämäntaparemontin aika !!! En laittanut itselleni mitään aikatavoitetta, halusin vaan saada ylimääräisen nesteen pois kehostani. Ohjelman yksinkertaisuus yllätti. En olisi ikinä uskonut laihduttamisen olevan näin mukavaa ja helppoa. Kaikki Cambridge ruoat ovat maistuneet ja niiden lisämaustaminen on ollut helppoa. Vaakaluvun pienentyminen viikko viikolta on koko ajan motivoinut eteenpäin.

Tsemppausta olen saanut työpaikallani työkavereiltani ja vapaa-ajalla läheisiltäni sekä mahtavalta valmentajaltani Jonnalta. Vireystasoni on parantunut moninkertaisesti. Jaksan aivan eri tavalla arjessa ja yötkin nukun kuin “tukki”, heräämättä hikoiluun tai nukkumalla “koiran unta”. En olisi ikinä uskonut, että laihdutusaika itsessään voi olla oikeasti näin mahtavaa aikaa! Tunnen itseni niin energiseksi, ettei sitä voi olla huomaamatta! “Duracel-pupumainen”-olo 😉 Vaatekoko tällä hetkellä M / 38 Suosittelen Cambridge ohjelmaa aivan kaikille, joilla on tahtoa laihtua tai halua muuttaa elämänlaatuaan paremmaksi! 😉 -Eija-

Tillbaka