Vi lyckades!

Annukka Ryyti

Namn: Annukka Ryyti

Startvikt: 89kg

Nuvarande vikt: 74kg

Supporter: Jonna Hakola

Olen taistellut ja jojoillut lähes koko ikäni painoni kanssa. Olen saanut painon putoamaan jopa yli 20 kg, mutta kohta olen ollut taas samanlainen punkero kuin ennenkin. Olin kuullut Cambridgesta ystävältäni ja käynyt ihastelemassa onnistumistarinoita ja kuvia ja samalla ihmetellyt sitä, miten rasva on lähtenyt juuri sieltä missä sitä eniten on. Haikeana katselin kuvia ja ajattelin, että minä en pystyisi pelkkää pussiruokaa syömään

Vuoden 2016 loppupuolella minä ja kolme ystävääni tehtiin yhteinen päätös ottaa yhteyttä valmentaja Jonnaan ja sovittiin tapaaminen 28.12.2016. Homma lähti liikkeelle, aloitin tasolla 1 ja heti kahdessa viikossa paino putosi 6 kg, mikä motivoi jatkamaan.

Punnitukset ovat olleet kahden viikon välein ja paino pudonnut enemmän tai vähemmän, riippuen siitä mitä juhlan aihetta tai reissua on matkan varrella ollut. Mahtavaa tässä on ollut se, että kun paino on pudonnut, niin vastaavasti lihasprosentti on kasvanut ja kerrankin minun rasvaprosenttini on normaalilla tasolla. Liikunta ollut todella vähäistä, pelkästään hyötyliikuntaa!

Melkoista tahdonlujuutta tämä taival on vaatinut ja vaatii edelleen, mutta painonhallinnan ja punnitusten

merkeissä jatkuu, ja pakko sanoa, että repsahduksiakin on tullut mutta pian kuitenkin olen ruotuun palannut.

Suosittelen vilpittömästi Cambridge Ohjelmaa muillekin, jos kerran minä olen onnistunut niin miksi et sinäkin, HUIPPU JUTTU todellakin!

Lämpimät halaukseni meidän laihdutusjengille ja erityinen hali valmentaja Jonnalle, KIITOS <3

Tillbaka