Vi lyckades!

Anne Oksman

Namn: Anne Oksman

Startvikt: 77kg

Nuvarande vikt: 54kg

Supporter: Jonna Hakola

Halusin mennä ystävien kanssa juoksemaan, mutta en vaan jaksanut.Halusin mennä vaatekauppaan, mutta kaikki ihanat vaatteet eivät mahtuneet päälle.Tahdoin pitää dieettiä, mutta en vain osannut.

Tällaisia kokemuksia ja tuntemuksia minulle tuli viime vuosien aikana ihan riittävästi ja olin jo pettynyt itseeni siitä, etten useista ”ihmedieeteistä” huolimatta ollut onnistunut laihtumaan pysyvästi.Luulin että apu löytyisi nopeasti ja pysyvästi jostain 30 päivän pillerikuurista, jonka jostain lehdenkulmasta mainoksesta huomasin.  Näin ei todellakaan siis käynyt…

Sitten kuulin työkavereilta Cambridge Ohjelmasta jolla hän kertoi saaneensa hyvä tuloksia ja se kyllä hänestä näkyikin! Olin kuitenkin itse aika epäileväinen näihin ”kuureihin” ja en aluksi jaksanut uskoa tähänkään ohjelmaan. Otin kuitenkin yhteyttä Cambridge- valmentaja Jonna Hakolaan. Perheen ja Jonnan tsemppauksella aloitin jälleen suurin odotuksin tämän uuden ohjelman. Hämmästykseni oli suuri, kun jo heti ensimmäisellä viikolla painoni putosi 5 kiloa!

Tästä sain lisäuskoa asiaan, että tämä todella toimii. Samalla huomasin selkäkipujeni häviävän sekä väsymyksen ja uupumuksen myös kaikkoavan taka-alalle, painoni oli tippunut jo 10 kiloa. Koin itseni todellakin uudesti syntyneeksi! Nyt jaksoin jo lähteä lenkille ystävien kanssa ja harrastaa muutenkin eri asioita. Nyttemmin painoni on tippunut kaikkiaan 23 kiloa ja vaatekaappini on mennyt kokomaan uusiksi.

Olen hävittänyt kaikki entiset, isoksi jääneet vaatteet, ettei koskaan tulisi halua enää palata entisiin mittoihin. Voin suositella kaikille 100 %:sti Cambridge Ohjelmaa, minulla se on toiminut, joten miksi ei myös muilla. Haluan kiittää valmentajaani Jonna Hakolaa ja perhettäni tuesta siitä, että voin nyt toteuttaa nuo tekstin alussa olevat asiat.

Tillbaka