Vi lyckades!

Aki Laukkanen

Namn: Aki Laukkanen

Startvikt: 133kg

Nuvarande vikt: 113kg

Supporter: Jonna Hakola

Olen työskennellyt kuljetusalalla koko “pienen” ikäni, ja ikäväkseni lukenut alan lehdistä nuorien sekä vanhojen kuljettajien ammattitaudeista. Uniapnea, tukkeutuneet verisuonet ja sitä myötä veritulppien riskit on ylipainoisilla todella suuret. Terveellinen ruokavalio on todella suuri haaste tiellä liikkujille ammattiautoilijoille ja muillekin tienkäyttäjille yöaikaan.
Olin koittanut Atkinsin dieetillä pudottaa painoa, ja putosikin muutamia kiloja, mutta paino tuli aina takaisin ja heitinkin romukoppaan kaikki dieetit ja totesin että minusta ei ole tähän. Ikuinen nälän tunne koko ajan.
Syksyllä 2012 hyvä ystäväni Jukka ryhtyi Cambridge dieetille ja kertoi, miten paino on pudonnut ja olo on mainioin. Kertoi kyllä aloituksen haasteesta ja se että automiehenä ongelma on nesteen, tässä tapauksessa veden juonti. Juuri kun saa auton vauhtiin niin taas pysähdyttävä “renkaalle”!

Niinpä keväällä 2013 otin yhteyttä valmentaja Jonnaan, ja yhdessä siskoni kanssa sovittiin tapaamisesta ja siitä se idea sitten lähti. Elopainoa oli tuolloin 134kg. Ensimmäisten viikkojen aikana paino putosi huimasti mutta sitten tuli stoppi ja motivaatio sitä myöten. Oli syömättä tai miten vaan niin paino ei putoa, ei sitten millään. Onneksi valmentaja oli hengessä mukana ja kannusti ja neuvoi mitä tehdä ja sai jatkamaan. Jo aiemmin esille tullut veden juonti oli kyllä todellinen haaste, ja en pystynytkään juomaan niin paljon kuin olisi tarvinnut, ja näenkin osa syyn miksi paino ei pudonnut, kun kone ei saa polttoainetta!!!

Nyt olen 17 kg kevyempi ja olo mitä mainioin. Vaate koko 2XL pienempi ja koko vaatekaappi uusiin puihin. Suu korvissa kantaa isot vaatteen SPR:n konttiin ja kädet pystyssä Rocky Balboa theme korvissa soiden voittaja fiiliksin, ettei ikinä enää tuohon kaliberiin!!!

Tillbaka