coach image coach image

Heippa, olen Tiina,
Cambridge Neuvojasi

Tiina Niemelä

0400-455 007

tiina.cambridge@gmail.com

Oulu

,

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Koulutustaso

Sertifioitu Neuvoja

Älä odota, aloita tänään

Entisenä kilpaurheilijana lähdin kouluttautumaan liikunnanohjausalalle ja sen jälkeen personal traineriksi. Työ ja elämä on vienyt minua useille eri paikkakunnille ja useisiin eri ammatteihin. Näin ollen minulla on henkilökohtaista kokemusta eri alojen fyysisistä ja henkisistä vaatimuksista, ja asiakkaita on ollut erilaisiin työhön liittyviin haasteisiin liittyen.. Terveyteen ja liikuntaan liittyvät asiat ovat olleet mukanani työkalupakissa jo 24 vuoden ajan. 

Olen auttanut ihmisiä löytämään uusia uria työelämässä ja opiskelussa. Siinä työssä on hyvin tärkeä kartoittaa henkilön osaaminen, kiinnostukset ja motivaatio. Kouluttauduin myös RMP- motivaatiovalmentajaksi, jolla pystyn asiakkaan kanssa arvioimaan, että millä keinoilla hän todennäköisesti tulee motivoitumaan parhaiten. Ja se todella toimii!

Olen laihduttamisen kokemusasiantuntija! Koska pidän syömisestä paljon, niin siksi olen joutunut myös itse laihduttamaan usein. Tasapainon löytäminen on vaikeaa ja vaatii minulta keskittymistä loppuelämän ajan. Sen tajuaminen on vienyt kauan. Ja myös sen, että kukaan ei tule ikinä laihduttamaan minun puolestani. Cambridge toimi minulla hyvin, koska ruokarytmin löytäminen ja terveellisestä ruuasta nauttiminen saivat taas aivan uuden ulottuvuuden. Ja se olotila! Sitä ei voi kuvailla mitenkään, se täytyy itse kokea!

Eniten palautetta olen saanut ohjaajana kuuntelevasta ja motivoivasta työtavasta. 
Lisäksi asiakkaat ovat kokeneet minut helposti lähestyttäväksi ja auttavaiseksi. Tervetuloa asiakkaakseni!

Terveisin Tiina