Vi lyckades!

Sari Hämäläinen

Namn: Sari Hämäläinen

Startvikt: 81kg

Nuvarande vikt: 66kg

Supporter: Katri Viisainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaveri oli aloittanut viikkoa aiemmin, ja kertoi miten hyvin laihduttaminen on lähtenyt käyntiin, joten se motivoi minuakin varaamaan ensimmäisen ajan. Toisaalta jatkuva väsymys ja terveyssyyt olivat myös mielessä säännöllisesti ennen kun aloitin Cambridgen. Tässä iässä alkaa miettimään mitä tulevaisuudelta myös terveyden osalta haluaa. Kohonnut kolesteroli sekä raskausajan kohonneet sokeriarvot olivat selkeitä riskitekijöitä omassa elämässäni. Yritin piilotella itseäni. Jouduin aina ostamaan vaatteita, jotka eivät näyttäneet hyvältä, koska lahkeet ja hihat olivat liian pitkiä.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Laihduttaminen on ollut helppoa selkeän ohjelman sekä valmentajan tuen ja asiantuntemuksen avulla. Alussa oli hieman nälkä, kun olin 1. tasolla, mutta sekin vaihe meni nopeasti ohi, kun vatsa tottui pienempään ruoka- ja kalorimäärään. Tuloksia alkoi tulla uskomattoman nopeasti, ja se motivoi jatkamaan kohti tavoitetta.
 
Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?  
Tuloksia on tullut nopeammin ja ateriakorvikkeet ovat mielestäni paremman makuisia kuin ohjelmissa, joita olen aiemmin kokeillut. Myöskään nälkää ei alun jälkeen ole pahemmin ollut. Innostunut ja motivoiva valmentaja on ollut suurena tukena koko ajan.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihtumisesta ? Kolesteroli on palautunut normaalitasolle. Voin paremmin ja jaksan liikkua. Hymy tulee kasvoille saadessani hankkia uusia, oikeankokoisia vaatteita, jotka ovat oikeasti hyvännäköisiä päällä.

 Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? Jaksan paremmin. Syön terveellisemmin. Olen onnellisempi.

TUHANNET KIITOKSET IHANALLE KATRILLE!
Ilman valmentajan tukea, kannustusta ja asiantuntemusta en tätä tavoitetta olisi saavuttanut.

Tillbaka