Vi lyckades!

Piia Säisä

Namn: Piia Säisä

Startvikt: 71kg

Nuvarande vikt: 60kg

Supporter: Jonna Hakola

Aikaa Cambridge ohjelman lopettamisesta on kulunut nyt reilu neljä vuotta ja onnellisena voin todeta, ettei kilot ole tullut takaisin. Pientä “elämistä” kiloissa on ollut näiden kahden vuoden aikana, mutta lähelläkään ohjelman alkupainoa en ole. Kuten tarinassani kirjoitin, olen ollut ikuinen jojolaihduttaja, eikä liikunta ole koskaan kuulunut elämääni mitenkään säännöllisesti tai pitkäaikaisesti. Mutta Cambridge ohjelman jälkeen molempiin on tullut muutos.

Ohjelman loppupuolella innostuin juoksemisesta ja tämä innostus on säilynyt. Säännöllinen liikunta helpottaa minua pitämään painon kurissa, koska edelleen olen erittäin perso makealle ja voisin elää herkuilla. Mutta tässä ajan kanssa olen oppinut elämään enemmän “kaikkea kohtuudella” tyylillä. Ja tämä tyyli sopii minulle.

Ohjelman aikana minulta kysyttiin usein, että kuinka sitten käy kun alan syödä taas “normaalisti”. No voin todeta, että hyvin siinä on käynyt. Vanhoihin elämäntapoihini en ole palannut. Jos paino alkaa nousta otan tiukemman linjan ja muistutan itseäni miten huono minun oli olla ylipainoisena.

Olen edelleen sitä mieltä, että Cambridge ohjelma oli minulle hyvä valinta, sen avulla sain pysyviä tuloksia. Voin kyllä suositella sitä muille hyvällä omalla tunnolla.

Aurinkoista kesää kaikille! Terkuin Piia

Tillbaka