Vi lyckades!

Milla Setälä

Namn: Milla Setälä

Startvikt: 99kg

Nuvarande vikt: 74kg

Supporter:

Kesän 2017 alussa päätin, etten huoli enää yhtään lisää lomakiloja. Painoa oli salakavalasti hiljalleen päässyt kertymään. Otin yhteyttä Lauraan. Jo ensimmäinen Lauran tapaaminen vahvisti ajatustani siitä, että nyt lähtee!

Alusta alkaen olen noudattanut tarkasti Lauran ohjeita. Söin sovitut ruuat, jotka muuten maistuvat hyvälle. Minusta oli helppoa, kun ei tarvinnut miettiä päivien aterioita tai valmistaa itseäni varten jotain erityistä ruokaa.

Paino lähti alkuun huimaan laskuun, joka motivoi jatkamaan. Lisäksi oloni oli energinen ja iloinen. Paino on laskenut koko ajan, vaikka nyt olen jo parin kuukauden ajan syönyt normaali ruokaa. Eli matkan aikana olen oivaltanut, miten minun pitää syödä, jotta painoni pysyy kurissa. Arkena syön kevyttä perusruokaa ja annoskoot pysyvät aina kohtuullisina. Leipää en syö päivittäin, mutta aamupuuroa en koskaan jätä väliin. Viikonloppuna voi hieman herkutella ja syödä muutenkin vapaammin.

Minun kohdallani painonpudotus onnistui, koska olin motivoitunut ja sitouduin noudattamaan ohjelmaa. Laura on hyvä tsemppari ja iloitsi kanssani saavutetuista tuloksista. Ja onhan tämä lopputulos aivan huikea: -25kg puolessa vuodessa!

Tillbaka