Vi lyckades!

Marketta Pölönen

Namn: Marketta Pölönen

Startvikt: 71kg

Nuvarande vikt: 54kg

Supporter:

Tässä minun Cambridge onnistumistarinani.
Olen suurimman osan aikuisuudestani noitten kilojen suhteen ollut jojoilija ja paljon erilaisia pikadieettejä on tullut kokeiltua. Liikuntaa olen harrastanut aina, mutta siitä huolimatta kiloja tuppas kerääntymään.
Vuonna 2015 mitta tuli taas kerran täyteen omaan olemiseeni. Huomasin lehdessä Cambridge ilmoituksen ja aattelin, että tuo voiskin olla miun juttu…..
Oitis näpyttelin ilmoituksessa olevan valmentajan numeron ja siitä se sitten alkoi! Paino tippui tasaiseen tahtiin ja saavutin tavoitepainoni. Suunnitelmana oli myös käydä seurannassa, mutta valmentajani menehtymisen vuoksi se sitten jäi. En löytänyt itselleni motivaatiota ottaa yhteyttä toiseen valmentajaan.
Pikkuhiljaa palasin taas niihin entisiin ruokailutottumuksiin ja tapoihin ja niinhän ne kilot alkoivat taas kertyä…..Olo ei ollut parhaimmasta päästä ja liikkuminenkin tuntui raskaalta vaikka sitkeesti kävinkin useamman kerran viikossa erilaisissa jumpparyhmissä. Helmikuussa 2018 näin Marjo-Riitan mainoksen ja otin yhteyttä! Tällä tiellä nyt ollaan!
Paino on pudonnut ja ulkomuoto on muuttunut sen verran, että tutut kyselee, että mitä siule oikein on tapahtunut? Veriarvot on parantuneet: kolesteroli on tippunut 6.5 -> 5.1! Alkavasta rasvamaksasta ei ole tietoakaan ja maksa-arvot on muuttuneet normaaleiksi. Alkoholia olen käyttänyt aina maltillisesti, joten rasva-arvoihin on vaikuttanut rasva ja sokeri.
Olo on kaikin puolin kevyt ja pirteä. Onhan tämä sellaista opettelua syömään terveellisesti ja oikeita ruoka-aineita unohtamatta, että joskus saa herkutellakin! Parhaita hetkiä on kuppi kahvia ja suklaan makuinen patukka, siinä samalla hoituu makeannälkäkin.
Eräs ystäväni kysyi minulta: ”Oletko nyt onnellisempi, kun olet hoikempi?” Niinkin voisin sanoa! Ainakin laihtuminen on antanut elämääni puhtia ja positiivista energiaa runsain mitoin.
Kiitos Marjo-Riitta sinulle kannustuksesta ja tsemppauksesta, ilman sinun apuasi en tätä kaikkea olisi saanut aikaiseksi!


Marketta 69 v.

Tillbaka