Vi lyckades!

Kati Väisänen

Namn: Kati Väisänen

Startvikt: 68kg

Nuvarande vikt: 54kg

Supporter: Jonna Hakola

Kesäkuussa 2017 sain tarpeekseni läskeistä. Vaateostokset olivat oikein piinapaikkoja. Mikään ei mahtunut päälle ja piti ostaa telttakokoja. En pystynyt katsomaan peiliin ja inhosin näkemääni. Mieleen tuli kaikenlaisia sairauksia, joita voi tulla liikakilojen seurauksena.

Tuolloin ajattelin ja pähkäilin, että miten työkaverini on pystynyt laihduttamaan noin paljon. Rohkeasti kysymään ja hän sitten innosti minutkin mukaan Camebridgeen. Minulla oli sitten selvä päätös – nyt tulee muutos. Ja päätöksessäni olen pysynyt.

Ateriat oli helppo valmistaa ja niin helppoa kun ei tarvinnut miettiä että mitäköhän ostaisi kaupasta. Tuloksia alkoi tulla. Töissä en kertonut asiasta kun vasta sen jälkeen kun joku kyseli. Kahden viikon välein kävin punnituksessa ja samalla sain kullanarvoisia ohjeita ruokailuun. Nälkä ei ollut missään vaiheessa. Joka kerta punnituksessa tippui aina jonkinverran kiloja. Tähän mennessä on lähtenyt pois 14 kiloa.

Ai että minä olen tyytyväinen ja onnellinen. Vaateostoksille en ole oikein vieläkään ehtinyt, menen sitten hiljaisempana aikana kaupoille. Vuonna 2018 minulla onkin tavoitteena ostaa istuvia vaatteita ja lisäksi saada aikaan hyvä ryhti. Silloin uudet vaatteetkin näyttävät paremmilta. Aterioilla noudatan lautasmallia – olen huomannut että minähän syön terveellisesti. Hyvä minä ja iso kiitos Jonnalle!”

Tillbaka