Vi lyckades!

Hannele Lämsä

Namn: Hannele Lämsä

Startvikt: 95kg

Nuvarande vikt: 73kg

Supporter:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Minulle ylipainoa kertyi huonoista ruokailutottumuksista ja herkutteluista.Tunnesyöminen on ollut aina mukana elämän ylä- ja alamäissä. Terveys alkoi kärsimään, ja verenpaine nousi. Viikon reissu sairaalaan hengästymisen takia pelästytti minut sitten lopullisesti. Päätin että jotain on tehtävä, en halua enää palata sairaalaan sen vuoksi, että laiminlöin oman terveyden!

Monenlaiset “kuurit” on tullut aikoinaan kokeiltua, joten ilmoittauduin hyvinvointiryhmään, ja päätin, että jos tämä ei onnistu niin sitten marssin Johannan luo. Ryhmävalmennus ei sitten kuitenkaan ollut oikein minun juttuni. Tai en saanut siitä oikeanlaista inspiraatiota. Mukavahan se oli ryhmässä olla ja keskustella, mutta tuloksia ei tullut. Johannan olin tavannut jo aikaisemmin muissa ympyröissä, ja olin nähnyt hänen huikean muodon muutoksen. Mietin että tuon täytyy tehota minuunkin!

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Täytyy tunnustaa, että aloittaessani minulla oli hieman skeptisiä ajatuksia Cambridgeä kohtaan.
Olinhan kuullut miten tukka lähtee, ja onhan se niin epäterveellinen vaihtoehto..
Ensimmäisen viikon alkupäivät oli kieltämättä vaikeita. Nälkä oli koko ajan ja ajatukset pyörivät ruuan ympärillä. Olinhan tottunut syömään tauoitta jotain.

Mutta kun pääsin alkuun ruokarytmistä ja oikeista annosko’oista, oli huikea muutos omassa hyvinvoinnissa jo tapahtunut.
Paino putosi matkan varrella tasaisesti, eikä Cambridge ohjelma tuntunut ollenkaan hankalalta, vaan hyvin luonnolliselta tavalta pudottaa painoa.
Nälkä pysyi hallinnassa kun ruokailuvälit olivat tasaiset.

Ei tarvinnut punnita ruokia tai laskea erikseen kaloreita, ja se sopi minulle paremmin kuin hyvin.
Tällaiselle mukavuuden haluiselle sohvaperunalle tämä oli erinomainen tapa opetella syömään oikein.
Aloitin tasolta 3, koska minulla on perussairauksia. Korvasin lounaan, väli- ja iltapalan cb:n pusseilla. Päivälliseen olikin sitten ihana panostaa ja valmistaa oikein maittava ateria annoskoon mukaan. Terveellisyys alkoi näkyä lautasella ja tuntua kehossa. Tuntuu hassulta sanoa, mutta painonpudotus on tuntunut jopa helpolta Cambridgen avulla.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Aikaisemmat laihduttamiset ovat olleet kirjaimellisesti kuureja, joita ei voi, eikä pysty noudattamaan jatkuvasti pidempiä aikoja.
Cb:n ohjelmaa noudattaessa ei ole tuntunut siltä, että pitäisi olla nälissään. Nyt olen löytänyt oikean tavan syödä normaalisti ja terveellisesti.
Ohjaajan olemassaolohan on tässä myös yksi tärkeä tekijä.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Parhain hyöty on tämä uskomattoman hyvä olo! Terveys on kohentunut huimasti. Lääkityksiä on vähennetty minimiin. Ennen meni kahta eri verenpainelääkettä, nykyään enää toisesta puoli tablettia! Kaiken kaikkiaan jaksaa paremmin!

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? Monessa suhteessa elämä on helpompaa ja parempaa. Jo se, että terveys on kohentunut on suuri asia. Vaatteita on helpompi hankkia, kun ei tarvitse etsiä sitä suurinta kokoa. Liikkuminen on mielekkäämpää kun jaksaa paremmin. Syömisestä on tullut yksi osa elämää, mutta se ei hallitse sitä niin kuin ennen.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
Olen tätä hyvää oloa jaksanut mainostaa, mutta yllätyksenä tuli kokonaisvaltainen hyvä olo. Valmentajan tärkeys myös yllätti minut. Johanna on ollut korvaamaton tuki. Jatkovartilta saa kyllä aina mukaan hyviä ohjeita, neuvoja ja rutkasti tsemppiä.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi
Vuosia sitten pudotin painoa liikkumalla paljon, kuntosalia, spinnnigiä ym. Paino putosi, mutta kaikki liikkuminen alkoi jossain vaiheessa tuntua suorittamiselta. Liikkuminen jäi ja paino nousi pian takaisin.

Muuta lisättävää:
Suosittelen hyvin lämpimästi Cambridge ohjelmaa jos haluat pudottaa painoa!

Tillbaka