coach image coach image

Heippa, olen Tuija,
Cambridge Valmentajasi

Tuija Lundström

040-7654597

tuija.lundstrom@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen laihduttanut Cambridge Ohjelman avulla 38 kg v.2014.Koin laihduttamisen helpoksi ja selkeäksi. Cambridge Ohjelman tuotteet ovat hyvän makuisia ja helposti valmistettavia. Taso-ohjelman ansosta oli helppo löytää sopiva laihdutustaso, jolla paino tippui ja elämä sujui. Taso-ohjelman ansiosta myös uusien ”hoikan ihmisen” ruokailutottumusten opettelu oli hallittua ja helppoa.

Omasta hyvästä kokemuksesta innostuneena aloitin Cambridge Valmentajana vuonna 2015. On valtava etuoikeus ja ilo olla mukana laihduttajien elämäntapamuutoksessa.

Valmentajana olen avoin, iloinen ja positiivinen. Selkeän ja konkreettisen ravinto-ohjauksen lisäksi pyrin herättelemään asiakkaita miettimään syitä ylipainon takana. Kun löytää nämä liiallisen syömisen syyt, pystyy muuttamaan toimintamallejaan ja oppimaan uusia pysyviä painonhallinnan tapoja. Laihdutettaessakin tärkein lihas lötyy korvien välistä; siellä on rohkeus ja voima muutokseen, ja sieltä löytyy myös varmuus ja tahto painonhallintaan ja uuden kevyen olon ylläpitämiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, uusi ihana sinä on jo olemassa. Uskalla löytää se.