coach image coach image

Heippa, olen Tiina,
Cambridge Ohjaajasi

Tiina Piirilä

0400-783 771

tiina.piirila@cambridgeohjelma.fi

Äkäslompolo

,

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Koulutustaso

Sertifioitu Ohjaaja

Älä odota, aloita tänään

Hei,

olen Tiina, helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja kannustava Cambridge -ohjaaja Kolarin Äkäslompolosta.  Tarjoan Cambridge -etävalmennusta asiakkaille ympäri Suomen.

Itselläni on kokemusta useammastakin Cambridge -ohjelmasta – Lyhytohjelma, Kymppi pois ja Kunto-ohjelma. Niiden avulla koen saaneeni ison osan entistä elämääni takaisin parikymmentä kiloa kevyempänä, energisempänä ja terveellisen ruokavalion ohjeet mieleen palautettuna.  

Cambridgen avulla laihduttaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Saat avuksesi toimivat ja maistuvat ateriakorvikkeet, jotka sisältävät tutkitusti kaiken, mitä tarvitset monipuoliseen ruokavalioon, selkeät ohjelmat, joiden avulla opettelet syömään terveellisemmin sekä minun täyden tukeni matkalla kohti tavoitettasi.   

Haluan toivottaa sinut tervetulleeksi matkalle kohti kevyempää ja energisempää loppuelämää. Sparraan mielelläni sinua kohti tavoitettasi ja autan sinua pysymään siinä. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse tiina.piirila@cambridgeohjelma.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä – tänäänkin on hyvä päivä aloittaa!