coach image coach image

Heippa, olen Teija-Liisa,
Cambridge Neuvojasi

Teija-Liisa Ranta

050-403 0303

teijaliisa.ranta@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Koulutustaso

Sertifioitu Ohjaaja

Älä odota, aloita tänään

Omien kokemusteni kautta olen oppinut kuinka vaikeaa tyytyväisyys itseen ja vastuunotto omasta hyvinvoinnista aika ajoin voi olla. Tiedät mitä pitäisi tehdä, mutta… Monenlaiset kootut selitykset ja uskomukset jumittavat toimeen tarttumista ja eteenpäin menoa.

Mikäli yksi tyytymättömyyden aihe on oma painosi, suora ohjeeni itselleni oli ja myös sinulle on ”älä selittele vaan tee päätös”. Päätös on tehtävä itse, se saattaakin olla se vaikein kohta painon pudotuksessa. Sen jälkeen saat avun. Ota ohjeet ja tuki vastaan ja sitoudu omaan tavoitteeseesi.

Ohjaajana kerron mitä teet ja miten, autan sinua eteenpäin, kannustaen ja innostaen, lujasti ja lempeästi tai tiukasti ja tomerasti. Mikä tie yhteistyötämme ja vuorovaikutustamme parhaiten vie eteenpäin.

Työni parisuhde- ja seksuaaliterapeuttina sekä työnohjaajana on minua opettanut löytämään sen ”oikean kanavan” asiakkaitteni kanssa. Uskon sen toimivan tässäkin innostavassa ohjaustyössä, jossa tulokset alkavat näkyä nopeasti.

Tukena laihdutuksessa aina ohjauksen lisäksi ovat tutkitusti hyvät Cambridge ohjelmat ja tuotteet. 

Ja tulokset… Se tyytyväinen ilme, kun tavoite lähenee, se energia ja ilo mikä syttyy, ne parantuneet yöunet ja kuorsaamattomuus, hyödyt parisuhteelle, ne terveyshyödyt jne.

 Ja itsestään saa ajatella ”näytänpä hyvältä”.

Rakkautta on pitää itsestä hyvää huolta! ❤️

Tervetuloa ohjaukseeni yksin tai yhdessä tai pienessä ryhmässä, livenä ja etänä