coach image coach image

Heippa, olen Teija-Liisa,
Cambridge Valmentajasi

Teija-Liisa Ranta

050-403 0303

teija-liisa.ranta@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasakilo

Tasaviikko

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Olen Teija-Liisa, melko tuore Cambridge valmentaja. Valmistuin kaksi vuotta sitten. Muuten minulla on jo vuosikymmenien työkokemusta ihmisten tukemisesta ja auttamisesta ensin fysioterapeuttina, sitten vuodesta 2003 alkaen parisuhde- ja seksuaaliterapeuttina ja vuodesta 2010 myös työnohjaajana. Fysioterapeutin työ on jäänyt historiaan, mutta muita töitäni teen edelleen valmennusten lisäksi.

Työviikkoni ovat vaihtelevia, sisältäen lämpimiä, läsnäolevia kohtaamisia erilaisten ja ainutlaatuisten asiakkaiden kanssa. Teen työtäni intohimolla.
Muista intohimoistani voin paljastaa tanssin, erityisesti salsaa ja muita lattareita tanssin useita tunteja viikossa.

Ensimmäisen kerran koin tarvetta laihduttaa vuonna 2010 ja silloin turvauduin Cambridge valmentajan ja tuotteiden apuun. Onnistuin. Kymmenkunta vuotta vierähti ja pikkuhiljaa kiloja kertyi niin, että verenpaine oli hiukan koholla ja oma olo tukala. Oli todellakin aika pudottaa painoa. Tiesin jo miten sen teen eli otin yhteyttä Cambridge valmentajaan. Onnistuin jälleen, helposti ja turvallisesti. Oma valmentajani minut tähän työhön houkutteli ja hyvä näin. Nautin työstäni. Asiakkaiden onnistumiset ovat ihan huikeita.

Aina laihdutus ei suju kuin tanssi, tanssissakin on välillä askeleet hakusessa, valmentaja onneksi auttaa. Asioita oppii, kun suostuu ohjattavaksi ja oppimaan. Matka laihdutuksesta painonhallintaan elämäntapamuutoksineen voi olla yhtä kimurantti kuin jokin haastava koreografia tanssissa. Harjoitus tekee mestarin ja toistoja tarvitaan.

Asiakkaani kuvaavat minua kuuntelevana ja kuulevana, kannustavana, läsnäolevana, lämpimänä, positiivisena, tukevana ja välillä ruotuun laittavana valmentajana. Kiitos palautteista. Huomioin jokaisen asiakkaani yksilöllisesti ja voit tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet. Olen sinua varten ja jaan onnistumisen ilot ja autan mahdollisten lipsahdusten yli. Saavutettuasi tavoitteesi, autan sinua edelleen painonhallinnan vaiheessa.

Voit tulla valmennukseen yksin tai yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Valmennus pienissä ryhmissä (3-6 henkilöä) on myös mahdollista. Etävalmennuksetkin onnistuvat, joten asut missä päin vaan, voit ottaa yhteyttä.

Juuri nyt on hyvä aika aloittaa. Otathan yhteyttä, niin voimme lähteä yhdessä Sinun matkallesi kohti itseesi tyytyväistä ja hyvää oloa.

Onnistujat


before
after

Ilona Vierikko

"Vanhat vaatteet mahtuu päälle! Ystävät ihailee, kunto kohenee ja verenpaine on laskenut. Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   …"

Lue lisää
before
after

Sanna Säilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tammikuussa 2022 sain ortopedilta polvileikkaustuomion. Se laittoi liikkeelle ajatuksen, että jotain on tehtävä. Mietin, mikä…"

Lue lisää
before
after

Minna Pyykölä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kun aloitin edellisen -40kg painon pudotuksen jälkeen uudelleen minut sai takaisin ohjelmaan vähitellen takaisin hiipineet…"

Lue lisää