coach image coach image

Heippa, olen Teija-Liisa,
Cambridge Valmentajasi

Teija-Liisa Ranta

050-403 0303

teija-liisa.ranta@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasakilo

Tasaviikko

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei!

Kiva, kun löysit sivuilleni. Täällä olen helppojen kulkuyhteyksien päässä ja helposti lähestyttävänä tyyppinä. Olen valmiina auttamaan ja kannustamaan sinua painon pudotuksessa ja siinä muutoksessa, minkä tarvitset pitääksesi painosi sinulle sopivana.

Vuonna 2020 pudotin oman painoni itselleni sopivaksi, yli 60 vuotiaana,  Cambridge tuotteiden, ohjelmien ja valmennuksen avulla siihen missä nyt olen = olen onnistunut muuttamaan elämäntapojani. Ja terveyteni kiittää sekä lapsenlapset myös. Jaksan liikkua ja leikkiä.

Koulutuksia ja työkokemusta ihmisten auttajana minulla on jo vuosikymmeniä ja toimin edelleen myös parisuhde- ja seksuaaliterapeuttina sekä työnohjaajana.

Saatat ihmetellä, että miksi vielä tämä valmennustyökin? Siksi, että, kun olet tyytyväinen itseesi, heijastat hyvää oloa ympärillesikin myös parisuhteessa ja työssä.

On painonpudotustarpeesi 5 tai 50 kiloa, ikäsi mikä vaan, nuoruudesta vanhuuteen, voit varata ajan ja löydämme yhdessä sinulle sopivan ohjelman saavuttaa oma hyvä olosi. Voit tulla valmennukseen yksin, puolison/ ystävän kanssa parina tai pienellä porukalla  – kasvotusten tai etätapaamisina.

Muutos lähtee meistä itsestämme ja motivaatiosta.

Tervetuloa!
Teija-Liisa

Onnistujat


before
after

Sanna Säilä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tammikuussa 2022 sain ortopedilta polvileikkaustuomion. Se laittoi liikkeelle ajatuksen, että jotain on tehtävä. Mietin, mikä…"

Lue lisää
before
after

Minna Pyykölä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kun aloitin edellisen -40kg painon pudotuksen jälkeen uudelleen minut sai takaisin ohjelmaan vähitellen takaisin hiipineet…"

Lue lisää