coach image coach image

Heippa, olen Tanja,
Cambridge Valmentajasi

Tanja Varalahti

050-5114450

tanja.varalahti@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Tiedän miltä tuntuu: – olla ylipainoinen – syödä tunteisiin – kun ylipaino heikentää terveyttä – laihdutuksen erilaiset vaiheet – edetä harppauksin ja lyhyin askelin – päästää irti vanhasta –  oivaltamisen ilo – onnistumisen euforia – kun pölyttynyt itsetunto voimistuu – kun nuoruusvuosien vaatteet mahtuvat päälle – painonhallinnan haasteet – laihtumisen terveydelliset hyödyt – ja tiedän miltä tuntuu kun olen luonut itsestäni paremman version. 

Olen laihduttanut Cambridge Ohjelman avulla 50 kiloa ja hallinnut painoani jo sellaisen ajanjakson, että voin kutsua ylipainoisia vuosiani ”entiseksi elämäksi” vaikka kipukroonikkona painonhallinta varmasti jatkuukin läpi elämän. Laihduttaessa oivalsin, että keho ja mieli tekee yhteistyötä. Löysin Cambridge Ohjelmasta tehokkaasti toimivan taso-ohjelman jolla kykenin turvallisesti pudottamaan painoa selkärankasairaudestani huolimatta ja onnistuin toteuttamaan muitakin positiivisia muutoksia elämässäni. 

Suuri joukko tuki ja äänesti minut Cambridge Kasvokilpailun painonhallitsijoiden kategorian voittoon 2019 ja koen, että elämäntapamuutoksen julkiseksi tekeminen on vienyt minulle uudelle tasolle ja auttaa minua pitämään terveydenavaimia käsissäni. 

Olen kääntänyt elämäntapamuutoskokemukseni vahvuudekseni ja autan nyt sinua muuttamaan elämäntapojasi kohti terveempiä askelia. Olen empaattinen, inspiroiva sekä kannustava valmentaja ja lupaan, että laihdut varmasti kun toimit ohjeideni mukaisesti. 

Aloitusvalmennuksella suunnittelemme sinulle sopivan laihdutusohjelman jonka jälkeen aloitat laihdutuksen ohjeiden mukaisesti. Valmennusvaihtoehtoina ovat; etävalmennus, livevalmennuksena joustavat yksilö – ja parivalmennukset, sekä vertaistukea antavat kymppi pois – ja detox-ryhmät jossa voit laihduttaa samanlaisten haasteiden ponnistelevien kanssa. 

Pääset alkuun jättämällä soittopyynnön tai lähettämällä sähköpostin. Sovitaan aika aloituskäyntiin jonka jälkeen lähetän sinulle sähköisen lomakkeen täytettäväksi. Etävalmenuksessa saat ohjeet etäyhteydenottoon ja neuvon sinua käyttämään Teams-yhteyttä sekä annan ohjeet valmennusmaksun toteuttamiseen maksulinkin kautta. Etävalmennukseen saat ohjeet tuotteiden tilaukseen verkosta ja livevalmennuksen yhteydessä voit tehdä ostoksia Forssan tai Karkkilan toimipisteissä. Valmennuskieli – Suomi

Olet tervetullut valmennukseen sellaisena kuin olet. Aloita muutos ja tee itsellesi ensimmäinen terveysteko sopimalla valmennusaika!

Onnistujat


before
after

Susanna Salo

"Aloitin juhannuksen jälkeen kesällä 2020 ystäväni kannustamana. Hän oli saanut upeita tuloksia Cambridgen avulla ja innoistuin että ehkä minäkin saisin."

Lue lisää
before
after

Tarja Rajahalme-Tahvanainen

"Tarjan tarina matkalla kohti keveämpää kesää Olen aina ollut iso tyttö- syntymäpainokin oli 5 kg.Vuoden vaihtuessa päätin, että nyt on…"

Lue lisää
before
after

Saija Nikulainen -23 kg

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen aikaisemminkin, 16 vuotta sitten, pudottanut painoani 20kg. Pitkään sain pidettyä painoni normaalilukemissa runsaan liikunnan…"

Lue lisää