coach image coach image

Heippa, olen Päivi,
Cambridge Valmentajasi

Päivi Riihimäki

0500-777 988

paivi.riihimaki@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Laihduttaminen on muutakin kuin painon pudotusta. Se on uusien elämäntapojen opettelua, oikean ruokarytmin löytämistä sekä oivalluksia omasta itsestään ja ruokavalionsa koostumuksesta. Kevyempää ruokavaliota opetellessa on tarkoitus huomata, että on olemassa muitakin vihanneksia kuin makkara.

Tällä mielenkiintoisella matkalla kevyempään elämään kuljen vierelläsi. Pudotettuani itse Cambridge-ohjelmalla 15 kg tiedän, kuinka suuri merkitys on valmentajan tuella yhdistettynä valmiiksi mietittyyn, ravinteikkaaseen, mutta vähäkaloriseen ruokavalioon.

Valmentajana olen tiukka mutta huumorintajuinen ja aidosti kiinnostunut sinun tavoitteestasi laihdutuksen suhteen. Taso-ohjelman avulla räätälöin juuri sinulle sopivan laihdutusohjelman omien tavoitteidesi saavuttamiseksi – oli tavoitteesi sitten muutaman kilon pudotus taikka suurempi elämäntaparemontti. Taso-ohjelmaan voit hypätä kuin junaan, joka vie sinut perille haluamallesi asemalle. Cambridge-ohjelma tarjoaa sinulle sekä oppaan että matkaeväät.

Viihtyisät ja kodikkaat tilani sijaitsevat Töölöntorin kupeessa kirkkoa vastapäätä, jonne pääset kätevästi myös julkisilla. Esimerkiksi bussit 37, 41, 42 ja 69 pysähtyvät aivan oveni eteen.

Käytössäni on iZettle-maksupääte.

Varaa aikasi jo tänään! Jos et löydä varauskalenterista itsellesi sopivaa aikaa, ota yhteyttä.