coach image coach image

Heippa, olen Päivi,
Cambridge Valmentajasi

Päivi Eurasto

050-3300910

paivi.eurasto@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen Sertifioitu Cambridge Valmentaja Tuusulassa. Toimitilani sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Tuusulan keskustaa, Sahankulman liikekeskuksessa. Pihalla on hyvin parkkitilaa.

Tällä hetkellä toimin kokopäiväisenä laihdutusvalmentajana sekä Personal Trainerina. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja pystynkin auttamaan sinua monella osa-alueella terveellisemmän elämäntavan pariin.

One2One Dieetti / Cambridge Ohjelma on tehokas ja turvallinen laihdutuskonsepti, jossa painonpudotuksen lisäksi opit syömään oikein ja terveellisesti, suomalaisten ravintosuositusten mukaisesti. Painonpudotus tapahtuu ateriakorvikkeiden ja tavoitteesi mukaan valitun sekä sinulle räätälöidyn ohjelman avulla. Jokaiseen ohjelmaan kuuluu oleellisena osana myös säännöllinen valmennus. Minä valmennan ja tuen sinua koko matkasi ajan ja vielä sen jälkeenkin, olipa pudotustarpeesi sitten enemmän tai vähemmän.

Asiakkaani pitävät minua kannustavana, positiivisena ja helposti lähestyttävänä. ’Päivi on aidosti kiinnostunut siitä mitä tekee ja on enemmän valmentava ystävä kuin piiskuri’.

Varaa aika jo tänään ja aloitetaan yhteinen matkamme mahdollisimman pian! Jos vielä mietit, olet lämpimästi tervetullut myös ’Tutustumiskäynnille’. Näin voit tutustua minuun ja ohjelmaan ilman sitoutumista. Kysythän lisää vapaita aikoja, mikäli sopivaa aikaa ei löydy ajanvarauskalenteristani. Olet myös tervetullut ostamaan tuotteita, jos juuri nyt et tarvitse valmennusta.

Seuraamalla minua sosiaalisessa mediassa (FB: cambridgevalmentajapaivieurasto ja IG: cambridgepaivi) kuulet aina ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset, kuten esim. alkavat ryhmät, uudet tuotteet jne.

Nähdään valmennuksessa!

Onnistujat


before
after

Sanna Otranen – Valmentaja Päivi Eurasto

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Hakeuduin mukaan 10-pois ohjelmaan tilanteessa, missä olin hyvin kiireisessä elämäntilanteessani yrittänyt jo itse monenlaisia painonpudotuksen…"

Lue lisää