coach image coach image

Heippa, olen Minna,
Cambridge Neuvojasi

Minna Sarajärvi

0458892555

minna.j.matikainen@gmail.com

Oulu

,

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Koulutustaso

Sertifioitu Neuvoja

Aloita terveellinen elämä tänään

Valmistuin Cambridge Neuvojaksi keväällä 2022. Otan asiakkaita vastaan Oulussa lähitapaamisissa. Neuvojana opetan lyhytohjelmaa. 

Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Huomioin asiakkaan tilanteen yksilöllisesti. Asiakkaana uskallat lähestyä minua helposti. Tuen sinua parhaalla mahdollisella tavalla, jotta pääset tavoitteisiisi. Olen ymmärtäväinen, mutta tarvittaessa minusta löytyy myös jämäkkyyttä. 

Minulla on oma kokemus laihduttamisesta Cambridgen eri ohjelmilla, tuotteilla ja henkilökohtaista valmennusta saaden. Olen pudottanut painoa hyvin, ja painonhallinta on onnistunut. Painonpudottamisen myötä suhteeni ruokaan on muuttunut. Olen nykyään kiinnostunut myös eri tavalla liikunnasta.

Mielestäni Cambridge sopii erityisesti sellaiselle ihmiselle, joka on motivoitunut pysyvään elämäntapamuutokseen. Tulokset motivoivat eteenpäin. Säännölliset tapaamiset neuvojan kanssa auttavat hallitsemaan painoa. Painonpudottamisen myötä olo paranee, ja jaksaa muutenkin paremmin. Sinua helpottaa, jos sinulla on selkeä päämäärä laihduttamisen suhteen. Pienistä vastoinkäymisistä ei kannata lannistua.

Olen innokas kehittämään osaamistani. Minulla on tarkoitus jatkaa Cambridgen koulutuksia, jotta voin laajentaa toimintaani. Cambridge Neuvojana toimiminen on todella mukavaa työtä. 

Minut tavoitat parhaiten sähköpostilla. Voit myös soittaa tai jättää soittopyynnön. Ota yhteyttä, niin sovitaan aloittamisesta!