coach image coach image

Heippa, olen Miika,
Cambridge Valmentajasi

Miika Huhtaniska

040-7506650

miika.huhtaniska@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen Miika ja olen Rovaniemellä toimiva valmentaja. Kipinän valmentamiseen sain Vuoden 2019 Cambridge kasvokisan myötä kun voittomatkalla asiasta aloimme puhumaan. Olen laihduttanut itse Cambridgen avulla 30 kiloa turvallisesti, nopeasti ja helpolla tavalla. Tuntuu todella mukavalta mahtua jälleen lempivaatteisiin ja terveysvaikutukset ovat olleet todella suuret muutoksessani. Olen itse innolla auttamassa muita onnistumaan ja pystyn kertomaan myös omista kokemuksistani laihdutuksesta.

Valmentajana olen selkeä ja helposti lähestyttävä, mutta myös tarpeenvaatiessa jämäkkä tietenkään huumoria unohtamatta. Päivitän osaamistani jatkuvasti Cambridgen koulutuksissa, jotta voin hyödyntää uutta oppimaani valmennuksissa. 

Oli  tavoitteesi pieni tai vähän isompikin niin autan sinua onnistumaan siinä. Olet tervetullut valmennuksiin juuri sellaisena kun sinä olet. 

Laihduttaminen on muutakin kuin pelkkää painonpudotusta. Se on uusien elämäntapojen ja ateriarytmin opettelua ja oivaltamista.
Selkeiden ja helppojen Cambridge ohjelmien avulla opetellaan juurikin näitä.  

Valmennan nyt myös etänä, ympäri Suomen, lähivalmennuksen lisäksi. Voit soittaa minulle suoraan ja kysyä asiasta tai varata suoraan kalenteristani etävalmennus ajan. Etävalmennus toteutetaan Teams sovelluksen avulla ja ateriankorvikkeet hankitaan nettikaupan kautta. Tämä on toimiva ratkaisu painonpudotukseen Cambridge ohjelmilla jos lähitapaamiset eivät onnistu syystä tai toisesta. 

Joko aloitamme sinun matkasi kohti kevyempää elämää?