coach image coach image

Heippa, olen Mervi,
Cambridge Valmentajasi

Mervi Leppä

050-574 3837

mervi.leppa@cambridgeohjelma.fi

Etävalmennus koko Suomessa

Etävalmennus, 20100

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Mukavaa, että olet miettinyt terveyttäsi!

Kun meiltä kysytään, mitkä ovat tärkeitä asioita elämässämme, vastaamme usein terveys. Olet ratkaisevan päätöksen äärellä juuri nyt! Olin itse tämän ratkaisevan päätöksen äärellä 2011 lokakuussa, jolloin otin yhteyttä valmentajaan aloittaakseni painon pudotuksen. Olen Cambridge ohjelman avulla pudottanut painoani 42kg. Hurja määrä!

Olen nyt toiminut Cambridge valmentajana jo 7 vuotta ja haluankin auttaa kanssaihmisiäni saavuttamaan aikuisen naisen/ miehen hyvänolon painon ja hallitsemaan sitä. Olen myös ammatiltani sairaanhoitaja.

Cambridge ohjelma on tehokas tapa pudottaa painoa ja pitää uusi paino lopun elämää. Valmentajana minä olen tukenasi joka askeleella matkalla elämänmuutokseen ja sen hallinnassa. Valmentajana olen empaattinen, mutta tarvittaessa jämäkkä tilanteen niin vaatiessa.

Tule sinäkin onnistujien joukkoon!

Älä epäröi, tee päätös jo tänään ja ota yhteyttä!

Varaathan valmennuksesi sähköisestä ajanvarauksesta, puhelimitse tai sähköpostilla etukäteen, jotta et turhaan joudu odottamaan.

Onnistujat


before
after

Karita Seuranen

"1. Miksi aloitin Cambridge Ohjelman Aikoinaan olin mukana Cambridge Ohjelmassa ja pääsin tavoitepainooni. Mutta tein erittäin suuren virheen: lopetin dietin…"

Lue lisää