coach image coach image

Heippa, olen Marketta,
Cambridge Valmentajasi

Marketta Koskinen

050-4619920

marketta.koskinen@cambridgeohjelma.fi

Parkano

,

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Toimin Cambridge valmentajana Parkanossa. Lähivalmennuksen lisäksi teen etävalmennusta, jolloin paikkakunnalla ei ole merkitystä. 

Olen itse laihduttanut Cambridge ohjelman avulla ensin 5kg ja sitten vielä 10kg. Painonhallintaa toteutan ohjelman myötä keventyneellä ruokavaliolla. 

Mielestäni laihduttamisen ja painonhallinnan pitää olla hauskaa ja mukavaa. Tulosta tulee ohjelmaa noudattamalla. Tässä valmennuksella on suuri merkitys. Valmentajana olen tukenasi laihdutuksessa ja painonhallinnassa.

Olen persoonana kannustava ja helposti lähestyttävä. Valmennan iloisella otteella. Ota rohkeasti yhteyttä oli tavoitteesi sitten pienempi tai isompi. Varaa aika kalenterista, ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Sovitaan juuri sinulle sopiva valmennus.

Onnistujat


before
after

Virva Holmala

"Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Laihdutus ei ollut ihan helpoin kokemuksena, syynä ehkä ennakkoluuloni ja ajatukseni pussiruokiin. Tavoite kirkkaana ja sitoutunut…"

Lue lisää
before
after

Kirsi Mäki

"Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Cambridge ohjelma on tiukka, mutta selkeä, missä tuloksia syntyy valmiiksi määrätyn ohjelman mukaan.  Jos olet laihduttanut…"

Lue lisää
before
after

Jyry Tuominen

"Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Helppona. Cambridgessä on selkeä rakenne jota noudattaa. Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?…"

Lue lisää
before
after

Jouni Koskinen

"Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?   Alkuun tuntui rankalta, tuloksen myötä tuntui palkitsevalta. Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista? …"

Lue lisää