coach image coach image

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen aina ollut kiinnostunut terveydestä, liikunnasta ja ravinnosta. Cambridge Valmentajana voin itse oppia koko ajan lisää niistä ja jakaa tietoa Sinulle, joka haluat kohentaa elämänlaatuasi laihduttamalla ja samalla harjoitella hallitsemaan painoasi. 

Itse olen ollut aina painonhallitsija ja tiedän, että se ei ole  helppoa vaan vaatii työtä vähintään yhtä paljon kuin laihdutuskin.

Suunnittelemme yhdessä  Sinulle sopivan tavan laihtua Cambridge Ohjelman avulla miettien sopivan tavoitteen ja laihdutustason jolla selviät arjessa. Riippumatta laihdutustavoitteestasi, ohjaan ja  kannustan  Sinua siihen pääsemisessä koko laihduttamisesi ajan sekä sen jälkeen. Painonhallinta on tärkeää koko loppuelämäsi ja siihenkin mietimme Sinulle keinoja. Onpa Sinulla ylipainoa 5kg tai paljon enemmän, selviät siitä Cambridge Taso-ohjelman ja henkilökohtaisen tuen avulla!

Olen käynyt myös Cambridgen Kunto-ohjelmakoulutuksen, jonka avulla saat pois myös viimeiset 5 kiloasi ja samalla ryhtisi kuntoon. Tämä on viimeinen silaus uuteen olemukseesi!

Valmennan Imatralla, Lappeenrannassa ja tarvittaessa myös Parikkalassa. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri Sinulle sopiva tapa ja aikataulu pudottaa painoasi!

Onnistujat


before
after

Eila Pulkkinen

"Eilan elämäntapamuutos 10 kesäkuuta 2019 painoni oli 110,8 kg, kun tulin aloittamaan muutosta mieheni kanssa, joka painoi myös yli 100kg."

Lue lisää
before
after

Tiina Aho

"Tyrmistys. Epäusko. Ja sitten se tärkein – raivo. Sellainen, millä mennään vaikka tiiliseinän läpi tarvittaessa. Seisoin Cambridge-valmentaja Marjo-Riitta Arokiven luona…"

Lue lisää
before
after

Marketta Pölönen

"Tässä minun Cambridge onnistumistarinani.Olen suurimman osan aikuisuudestani noitten kilojen suhteen ollut jojoilija ja paljon erilaisia pikadieettejä on tullut kokeiltua. Liikuntaa…"

Lue lisää
before
after

Leena Räsänen

"Olen koko ikäni ollut pullukka ja 30v sitten laihdutin 25kg, mutta sen jälkeen kaikki on tullut takaisin. Ikäni perusteella olen antanut…"

Lue lisää
before
after

Katri Rantasalo

"Olen taistellut painoni kanssa lähes koko elämäni. Yläasteella sain pudotettua painon normaaliin, mutta sitten kahden raskauden jälkeen jäi ylipainoa ja…"

Lue lisää
before
after

Ansa Nenonen

"Olen ollut lievästi ylipainoinen lähes koko ikäni. Olen yrittänyt laihduttaa painonvartijoissa, kaalikeitolla ja omilla keinoilla. Ongelmani on ollut nopeasti lopahtava…"

Lue lisää
before
after

Iiris Berg

"Elokuun 2018 alkupuolella ystävä kysyi, lähdenkö mukaan laihduttamaan? Ei tarvinnut kauaa miettiä kun vastasin KYLLÄ. Olin väsynyt, ärtyinen sohvaperuna, jota…"

Lue lisää
before
after

Sari Kuru

"Minun matkani sadasta kilosta seitsemäänkymmeneenviiteen kiloon  Niin kävi minullekin, kuten varmaan monelle muullekin, että vuosien aikana oli paino alkanut pikkuhiljaa…"

Lue lisää
before
after

Vesa Pulkkinen

"Vesan elämäntapamuutos 10.6.2019 painoni oli 104.3 kg, kun tulin aloittamaan muutosta vaimoni kanssa. Siitä pikkuhiljaa alkoi Cambridge Ohjelma toimia tasolta…"

Lue lisää
before
after

Tanja Nikku

"Kevät 2018. Peilistä katsoo nainen, joka ei pidä omasta kuvastaan. Miten olen päästänyt itseni tämän kokoiseksi? Tälle olisi tehtävä jotain….."

Lue lisää
before
after

Eira Aholainen

"Kyllästyin minä kuvaani lopullisesti keväällä 2019. Inhotti käydä vaateostoilla ja pukeutua isoihin ”säkkeihin”. Aina kun löysin nätin puseron tai housut,…"

Lue lisää