coach image coach image

Heippa, olen Leena,
Cambridge Valmentajasi

Leena Niittynen

0400-867 965

leena.niittynen@cambridgeohjelma.fi

Karkkila (vanha Nordean talo)

Huhdintie 10-12, 03600

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen toiminut Cambridge Valmentajana vuodesta 2010.. Koulutukseltani olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveydenhuollon maisteri. Lukemattomia onnistumistarinoita nähtyäni olen yhä iloisempi siitä, että voin tarjota näin tehokkaan ja turvallisen keinon päästä eroon ylimääräisistä kiloista ja oppia samalla terveellisiä elämäntapoja.

Itsekin ruokavaliomuutoksen kokeneena tiedän, että oma motivaatio on avainasemassa elämäntaparemontissa. Sinulla tulee olla halu muutokseen; ohjeet ja tuen saat minulta. Kaikesta ei tarvitse luopua, sillä usein pienetkin muutokset riittävät hyvään painonhallintaan. Yhdessä mietimme keinoja säännölliseen, keveään syömiseen sekä mm. tunnesyömisen voittamiseen.

Elämäntapamuutoksen alkuun pääset varaamalla ajan aloituskäynnille, jonka jälkeen voit jatkaa kohti tavoitetta yksin tai ryhmässä. Tervetuloa keventymään!

Onnistujat


before
after

Katri Savolainen

"Muistan jonkun kertoneen että 40 -iän jälkeen tulee 1 kg per vuosi lisää painoa, jos et  rupea sitä tarkkailemaan. Hah,…"

Lue lisää
before
after

Tanja Varalahti

"Tietoista kehon, mielen- ja painonhallintaa  Olin reilu kolme vuotta sitten tilanteessa, jossa entinen liikunnallinen ja tanssia harrastava nainen oli muuttunut…"

Lue lisää
before
after

Janne Savolainen

"Vanhoihin tapoihini kuului aamu aloittaa pannullisella kahvi, lounaaksi nautin muutaman kupin kahvia ja vasta päivällisellä söin ensimmäisen kerran ja se…"

Lue lisää
before
after

Sirpa Hara

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Kesäkuussa 2018 kuulin sukulaiselta Cambridge Ohjelmasta, ja olin jo huomannut ohjelman toimivuuden sukulaisen muodonmuutoksessa.  Vuonna 2007,…"

Lue lisää
before
after

Devy Nyqvist

"Olemme mieheni kanssa kovia matkustamaan, ja vuoden 2019 lopulla hätkähdin, kun en mahtunut istumaan lentokoneen penkkiin! Samoihin aikoihin verenpainelääkettä jouduttiin…"

Lue lisää
before
after

Erika Munck

"Vuosi sitten vietin uuden vuoden aattona nelikymppisiäni ja päätin, että nyt tälle jatkuvalle painon nousulle on tehtävä jotain, näin ei…"

Lue lisää
before
after

Sari Koskinen

"Laihdutin vuonna 2011 24 kiloa ja siitä eteenpäin on ollut uusien elämäntapojen sisäistämistä ja oppimista. Uusista tavoista ei ole tullut…"

Lue lisää
before
after

Onerva Niinimäki

"Kuulin äidiltäni vuonna 2015 Cambridge ohjelmasta. Hän oli nähnyt Vihdin paikallislehdessä mainoksen tästä. Menin tapaamaan silloista valmentajaani Kaarina Käiväräistä Nummelaan."

Lue lisää
before
after

Raija Virtanen

"Minun painonhallintani on jatkunut koko elämäni ajan, enemmän ja välillä vähemmän. Olin lapsena pullea. Asia ei minua häirinnyt, ennen kuin eräs…"

Lue lisää
before
after

Marianne Ritari

"Laihdutin ensimmäistä kertaa omatoimisesti ruokavalion avulla vuonna 2012, kun polviongelmat alkoivat. Sain15 kg pois, mutta laihdutuksen jälkeen paino lähti takaisin…"

Lue lisää
before
after

Irma Anttonen

"Luin moneen kertaan paikallisesta lehdestä ilmoitusta Cambridge ohjelmasta, joka auttaisi laihtumaan, nyt oli alkamassa uusi ryhmä. Valmentajana toimi ravitsemusterapeutti, jolla…"

Lue lisää
before
after

Kaija Hakkarainen

"Vuosien myötä kertynyt paino oli jo pitkään harmittanut. Vaatteet kiristivät ja oli muutenkin ”lösähtänyt” olo. Kävin kyllä liikkumassa enkä syönyt…"

Lue lisää
before
after

Pekka Rajajärvi

"Aloitin laihduttamisen, koska paino rupesi hipomaan sataa kiloa. Vatsa oli tiellä, vaatteet kiristivät ja olo oli tukala. Cambridge ohjelman alussa…"

Lue lisää
before
after

Mari Keisala

"Joulukuussa 2016 mieheni näki kuvia Cambridge-pudottajista ja päätti ottaa yhteyttä valmentajaan. Ilmoitin hänelle lähteväni mukaan. Olimme molemmat pudottaneet painoa aiemminkin…"

Lue lisää
before
after

Johanna Borgelin

"Aloitin Cambridge Ohjelman, koska inhotti katsoa peiliin. Olin lihonut, enkä jaksanut tehdä mitään. Pelotti, etten selviä ruumiillisesta työstäni enkä pystyisi enää…"

Lue lisää
before
after

Henna Ståhl

"Alkuvuodesta 2019 juttelin työkaverini kanssa painosta ja siitä, kuinka helposti hengästyy liikkuessa. Työkaverini kertoi aloittaneensa Cambridge Ohjelman, ja silloin päätin itsekin ottaa yhteyttä valmentajaan ja aloittaa elämäntapamuutoksen. Tavoitteeni oli laihduttaa kymmenen kiloa pikkuhiljaa, jotta…"

Lue lisää
before
after

Anja Karisalmi

"Aloitin Cambridge Ohjelman työkaverin suosituksesta maaliskuussa 2019, koska ylipaino vaikeutti töissä jaksamista ja olin huolissani terveydestäni. Aloitin tasolta 2 ja odotin kauhulla nälkää ja huonoa…"

Lue lisää
before
after

Tiina Lehtonen

"Ensimmäisen kerran aloitin Cambridgen vuonna 2011, tuli tehtyä huima  pudotus, vähän yli 30 kiloa. Hurahdin painonpudotuksessa juoksemiseen minkä johdosta siitä tuli  pakkomielle ja sen…"

Lue lisää
before
after

Sanna Lappalainen

"Laihdutin ensimmäistä kertaa Cambridge Ohjelman avulla vuonna 2015. Sain hienosti painon putoamaan, mutta sitten tulin raskaaksi ja odotuksen aikana paino…"

Lue lisää