coach image coach image

Heippa, olen Laura,
Cambridge Valmentajasi

Laura Tolvanen

050-3813406

laura.tolvanen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Hei!

Olen Laura Tolvanen Cambridge Valmentaja Mikkelistä.

Omakohtainen onnistunut painonpudotus Cambridge Ohjelmalla sai minut innostumaan ja kouluttautumaan Cambridge valmentajaksi. Itselleni laihdutuksessa tärkeää oli, että tuloksia tuli tehokkaasti ja turvallisesti, sekä se, että opin oikean tavan ruokailla, jolloin saavutettu tulos pysyy yllä.

Minulla on Valmentajana takana jo reilusti yli 3000 pudotettua kiloa asiakkailtani kolmen vuoden aikana. Haluan mahdollistaa muillekin kevyemmän elämän ja näyttää, että ei laihduttaminen ole vaikeaa ja tuskaista, se on helppoa ja jopa mukavaa ja painonhallintakin on uusien ruokailutottumusten myötä helppoa.

Ketään ei ole tuomittu kantamaan ylimääräisiä kiloja koko lopun elämäänsä. Jokainen pudotettu kilo on askel kohti terveempää elämää.

Alla olevasta sähköisestä ajanvarauksesta voit varata ajan silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Molempien paikkakuntien valmennukset löytyvät valikosta. Voit varata ajan suoraan aloitukseen tai tulla ilmaiseen tutustumiseen varaamalla nettiajanvarauksesta kohdan ”tutustuminen”. Se ei velvoita sinua mihinkään vaan voit tulla tutustumaan minuun ja kuulemaan mistä Cambridge Ohjelmassa on kyse ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä minulta. Halutessasi voimme tämän jälkeen varata sinulle aloitusajan ja aloittaa painonpudotustaipaleen yhdessä. 

Olet tervetullut pudottamaan painoasi ja oppimaan terveellisen ja monipuolisen ruokailun kanssani ja nauttimaan uudesta virkeämmästä ja kevyemmästä elämästä.

Onnistujat


before
after

Heidi Hulkkonen

"”Läski, norsu, valas..” nuo haukkumasanat ovat seuranneet minua lapsuudesta asti. Ne kaikuivat päässäni aina kun katsoin peiliin, sillä siellä näin…"

Lue lisää
before
after

Taru Roponen

"Olen nyt 40 -vuotias kahden pienen lapsen äiti, joka myös jaksaa temmeltää lastensa kanssa ja nauttia elämästä, kevyemmin. Kuinka pääsin…"

Lue lisää
before
after

Sini Sänkiaho

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minulla on useita sairauksia, joiden paranemiseen laihdutuksella on vaikutus. Olen monta kertaa muutenkin kokenut, etten…"

Lue lisää
before
after

Satu Mustanoja

"Satuja ja tarinoita kasvamisesta 😉 “Jos ei ole kaatunut joskus ojaan, ei voi nähdä auringon paistetta” Tuo oma aforismini on…"

Lue lisää
before
after

Sari Luukkonen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin työkaverini, jota en ollut tavannut vähään aikaan, kanssa työmatkalla keväällä 2018. Hän oli hoikistunut…"

Lue lisää
before
after

Marja Huupponen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?        Aloitin saadakseni lisää energiaa arkeen. Mieli takaisin aktiiviseen ja toimeliaaseen minään. Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Heli Eriksson

"Vielä keväällä 2015 painoin noin 70kg ja olin mielestäni liikunnallinen, kahden labradorin omistaja Espoosta. Juoksin lähes päivittäin koirieni kanssa, harrastin…"

Lue lisää
before
after

Haija Kankkunen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin tyytymätön kehonkuvaani – siihen mitä peilistä näkyi. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Tämä sopi minulle…"

Lue lisää
before
after

Anna-Leena Nuutinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Minulla oli todella paha olo niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Tunsin itseni ihan ”möhköfantiksi”. Viimenen pisara kuppiin…"

Lue lisää